torsdag 21 april 2016

Grön, grön, grön är..

Så män och kvinnor ska inte behandlas lika?
Miljöpartiets företrädare visar än en gång hur de ser på det här med demokrati.

Att människor råkar befinna sig på samma plats som oliktänkande säger jag ingenting om för jag anser att det kan hända alla. Hur man som person väljer att bemöta andra människor är dock väldigt viktigt och bara tanken på att valberedningen faktiskt bestämde sig för att nominera en man som vägrar att ta kvinnor i handen är skrämmande!

Det mest förvånande av allt är att media verkligen
svt.se
tar upp detta och jagar förespråkarna för det parti jag anser vara de största hycklarna. Miljöpartiet har inte många rätt och flera gånger har deras företrädare skyddats och klarat sig undan men nu verkar till och med media ha tröttnat på deras bortförklaringar och dumheter.
Om man bor i Sverige, företräder ett parti och ska förespråka sina väljare kan man inte vägra vissa saker. Speciellt inte en sådan sak som att hälsa på en annan människa, oavsett vilket kön, religion eller hudfärg den har. Alla ska behandlas på samma sätt!

Först har de en minister som inte klarar av att hålla alla grodor inne i sin mun, sedan en som gör skillnad på män och kvinnor för att sedan avsluta det hela med en högt uppsatt företrädare som försöker tysta  svensk media och sedan försöker med en form av utpressning. Nu råkar det vara så att vi bor i Sverige. Inte i Ryssland.
Känner Miljöpartiet att detta med demokrati och jämställdhet är svårt behöver de inte stanna kvar i Sverige. Länder som Ryssland tar säkert gärna emot fler människor.

Jag hoppas verkligen att människor inte glömmer detta till valet. Det är så viktigt för detta parti att platsen ska ges till någon som visar på partiets mångfald att de hellre tar lite stryk för dåliga uttalanden än helt enkelt väljer en värdig person.
Det ska blir mycket intressant vem nästa person är.
Kanske en kvinna denna gång?

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/miljopartister
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-patryckningen-nu-stangs-han-av