fredag 15 april 2016

Nu vill han hjälpa!

Svenske Osama Krayem svarar på alla frågor.. Han är misstänkt för att tillsammans med några andra ha mördat människor som försökte leva sitt liv. Människor som i hans och de andras ögon inte var värda att leva då de inte följde de normer de anser vara de rätta.

Jag tycker detta är rätt intressant. Född och uppvuxen i Sverige. Var det för lite fritidsgårdar i Malmö? Istället för att ta de chanser han har fått, precis som alla andra i detta landet så har han förmodligen inte utbildat sig i den skola vi har som dessutom är gratis. Han har förmodligen inte känt att han passade in någonstans och självklart är det samhällets fel.

Denne unge man kan jämföras med Breivik med den stora skillnad att de inte kommer från samma land, har olika men extrema åsikter och att Osama vad det verkar som inte själv utlöste någon bomb. Han hjälpte bara till att införskaffa materialet och placera ut bomberna?
Stackarn. Och för detta ska han nu sitta fängslad?
svt.se

Jag vet att man ska förlåta och det är upp till de drabbade. Jag anser dock att när man med vilje väljer att delta i massmord bör man aldrig någonsin komma ut i frihet igen. Jag är helt emot dödsstraffet och anser inte det vara det korrekta i detta fall heller men han ska aldrig få möjligheten att förstöra för fler människor igen.

Extremism finns överallt och jag förstår att det är svårt att skydda sig från det som kan hända. Vi kan dock inte bara stillatigande titta på när detta sker för det är fruktansvärt. Hur tror då någon att det ska bli bättre när Sahlin och socialdemokraterna anser att vi ska välkomna dessa stackars gossar hem med öppna armar? När vi ska ge dem en bostad, trots bostadsbristen, och ett arbete, trots arbetslösheten? När människor som deltagit i mördande ska ges en gräddfil när de kommer tillbaka?
Motivera då någon att sköta sig och följa våra regler.
Det är omöjligt.

Sverige borde vakna. Vi har redan råkat ut för en självmordsbombare som dock inte lyckades spränga någon annan än sig själv. Vi har bevisligen många här som väljer ett liv i mördandets tecken. Det går inte att mjäka med och tycka synd om dem.
ALLA gör sina egna val.
Så även Osama så vänligen kom aldrig tillbaka hit.

Måtte varken han eller de andra någonsin komma ut om de är skyldiga.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/krayems-advokat-han-gor-allt-han-kan-for-att-hjalpa-till