torsdag 14 april 2016

Pojkar, pojkar, pojkar..

De svenska männens beteende har försämrats kraftigt i folksamlingar och publika sammanhang de sista åren. Det är nämligen helt fel att peka ut en viss grupp av människor som ansvariga vilket gör att man hellre fördömer alla män än bara några. Svenska män och pojkar har därför de sista åren helt glömt bort värdet av en kvinna eller flicka. De har helt glömt bort hur man behandlar människor från det motsatta könet och de har uppenbarligen stora problem med vilka regler som gäller på allmänna platser.

Paradisbadet i Örnsköldsvik har nu gått ut med en skrivelse till de HVB-hem, alltså hem för så kallat ensamkommande flyktingbarn, som kommunen har att de ska göra en riskanalys innan de åker och badar. Anledningen är att detta bads personal, utan några konkreta bevis, känner att mycket är kopplat kring dessa grupper när de kommer och badar. Hemska människor!

Förstår inte personalen att det är ALLA män som har problem?
De kan inte bara peka ut en viss grupp människor!
svt.se

Eller hur..
De fall som dykt upp på badhus de sista åren har, åtminstone i min värld, mångdubblats sedan ett par år tillbaka. Varför? Ja, min övertygelse är stor att det inte handlar om att svenska män och pojkar helt har tappat respekten för de av det motsatta könet utan istället så att hitflyttade män aldrig har haft denna respekten och ser ner på kvinnor.
Självklart gäller det inte alla, men uppenbarligen upplever badets personal att sakerna som händer sker när dessa män är i närheten.

Stämmer då detta?
Med all sannolikhet.
För två år sedan hade detta lett till ett ramaskri, en hetsjakt om vilka rasister personalen måste vara och vilka problem de har som gör såhär. Idag bryr sig knappt någon då de flesta med all sannolikhet känner att detta med all sannolikhet är sanningen och inget fabulerande från vuxna människor.

Sanningen har alltså förändrats och som jag ser det, är den nu mer sanningsenlig.
Stå på er Örnsköldsviks badhus!
Jag är säker på att ni inte tar sådana här beslut utan att ha tänkt igenom det noga.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/badhus-agerar-trots-fa-polisanmalningar