söndag 16 oktober 2016

Ursäkta, vilka begick gruppvåldtäkten?

En rullstolsbunden kvinna blir utsatt för en gruppvåldtäkt. Som Sverige ser ut lämnar inte polisen längre ut uppgifter om vilka förövarna är vilket leder till spekulationer.
Den grupp av män som tas in på förhör släpps och detta leder till att människor på Gotland blir upprörda över hur systemet fungerar.
Åklagare och polis utsätts för påtryckningar och medier berättar om de högerextrema krafter som nu driver ett drev mot de män, som ingen vet vilka de är, som anses ha begått denna gruppvåldtäkt.
svt.se

Vänstern och Fi går nu ut och berättar att de idag ska ha en demonstration mot rasism och sexism. Rasism? Menar de att de män som begick denna gruppvåldtäkt inte är födda i Sverige?
Det bör ju vara det logiska antagandet då deras demonstration ska genomföras som skydd för gärningsmännen och skyddar just människor födda i något annat land. De är visserligen mot sexism också:
"Sexism innebär fördomsladdad diskriminering, förtryck eller utnyttjande av människor enbart på grund av könstillhörighet.."

Ok, feministerna är alltså emot människor som gör skillnad på andra människor på grund av etnicitet och samtidigt arbetar de för alla kvinnor?
Vad säger de då om den artikel som jag länkade till härom dagen som hänvisar till BRÅ om att den form av gruppvåldtäkter som nu har blivit så vanligt i Sverige utförs av män som inte är födda i Sverige?
Är Brå med rasister?
Sexister?
Kvinnan kanske fick skylla sig själv för att hon var godtrogen och inte trodde på den statistik som finns? Det var förmodligen ren otur att just denna grupp av män gjorde såhär mot henne.
Intressant i det hela är att vänstern och fi har förbjudit alla andra partier att delta i denna så otroligt viktiga manifestation.

Självklart ska människor få protestera.
Jag säger ingenting om det.
Men varför inte demonstrerar mot den sociala kultur som har kommit till Sverige?
Varför inte kritisera och demonstrera för den rullstolsbundna kvinnans sak?
Eller man är rasist om man ställer sig på kvinnan sida?

Jag ställer mig på kvinnan sida och bryr mig inte om vilken hudfärg, bakgrund eller ålder gärningsmännen har. De borde bli offentligt uthängda för sina gärningar oavsett vilka de är för enligt mig borde det vara just så. Varenda liten detalj angående varenda fälld gärningsman borde offentliggöras i varenda tidning. Visa upp dem!

Problemet som jag ser det är att man inte gör detta för att inte sprida fördomar.. och det lyckas de verkligen med. Jag är helt övertygad om att de allra flesta människor i Sverige är säkra på att det är ett gäng vita män födda i Visby som bestämde sig för att gruppvåldta en rullstolsbunden kvinna.
Svenska män är nämligen sådana och har alltid varit!
Allihop!

Sjukast av allt är att hela denna fruktansvärda händelse gör att människor försvarar gärningsmännen. Kvinnan kan inte hjälpa att det finns människor som utsätter polis och åklagare för påtryckningar, Hon kan inte hjälpa vad hon har blivit utsatt för.
Hon blir dock brickan i ett sjukt spel mellan knäppa högerextremister och människor som lever i total ovisshet om vad Brås statistik faktiskt visar.
Rasism kan faktiskt ses från olika håll.
Hur många av alla de som fallit offer för gruppvåldtäkter är svenska medborgare? Vita? Svarta? Mulatter? Kristna? Hinduer?
Vilka gärningsmännen är finns det statistik på sedan tidigare men vilka är offren?
Offren kanske väljs ut efter sitt utseende?
Kanske dags att ha en manifestation mot det också.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/gotlandstidningar-gar-samman-mot-hatet
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/manifestation-mot-sexism-och-rasism
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/790706?programid=4540
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sexism (Vid 17:00)