söndag 7 februari 2021

Välkommen in i tidsresan!

Det är kallt ute och därför bör du inte dammsuga, för då måste Sverige kanske använda kolkraft från Polen eller något annat land. Jag blir så fruktansvärt trött på tänket som ens finns.
Alla ni som röstade på miljöpartiet, känner ni er nöjda?
Jakten på att vara "bra och rätt" har gjort att kärnkraften successivt har plockats bort och partierna i riksdagen har fungerat som låt gå. Låt gå för denna gången liksom!
Typ, eller liksom igen.
År 2021 ska vi alltså sluta fungera normalt för att det är kallt ut. 
För kallt. 
Hur kan det ens vara ett problem!?
År 2021 så borde de som styr ha förstått att det är bra att ha regler som gör kärnkraften till något som du tjänar på, men i detta landet är det fult att tjäna pengar eller att vilja göra det. 
Ingen behöver bli hjärnfysiker för att förstå att kol inte är bra.
Kärnkraften är det renaste alternativ vi har men det tas bort.
Istället ska vi tänka som i förra seklet.
Varför inte sluta bo i hus och bli nomader istället?
Kanske återinföra utedass?

Få miljömänniskor skulle ens påstå det men ändå lever de i ett modernt samhälle. Då bör man också förstå att ett modernt samhälle kräver vissa saker för att fungera och huvudakten i det är alltid elen. Vi behöver el. Ingenting fungerar om elen kapas, men vad gör vi då?
Vi tar bort den el som fungerar..

Jag tänker på Glans i Parlamentet när han menar att Sverige - det är som att bo i en isbjörns rövhål för det är alltid kallt. Japp, det är kallt även här nere i denna lilla ände av Sverige men jag anser inte att jag ska betala ett högre elpris för att regeringen inte kan ha regler som låter företagen se en framtid inom all form av industri.

Det är kanske dags att bygga nya kärnkraft!?
Jag hade röstat ja iallafall, för jag anser att man ska kunna leva som vanligt trots att det blir kallt ute.