fredag 5 februari 2021

Sanningen i vitögat.

Det bör bli tydligt för alla och envar vad det är som händer inom politiken och jag förvånas över den mediala ögonbindeln som inte kan läsa av detta och göra ett reportage.
Emma Stjernlöf, åter igen.
Semester fram tills övriga partikamrater bestämt sig för hur hennes framtid ska se ut men om hon får fortsatt förtroende, tro inte att det stoppar där.
De kommer att leta med ljus och lykta för att bli av med henne.
Det är nämligen så det fungerar när någon väljer att tänka själv.
Emma lär inte vara lika korkad som jag och tro att en skämtbild är en bra idé just nu, men det spelar ingen roll för de kommer att misskreditera henne och göra sitt absolut bästa för att hon ska försvinna oavsett.

Min tolkning på detta?
Jag har aldrig kallat mig för feminist men anser att jag klarar mig själv.
Jag kan byta däck, snickra och skruva ner avloppet (och få ihop det igen) för att jag måste ibland. Det händer mycket spännande saker med fem barn i hemmet och jag har aldrig varit rädd för att ta i.
Jag går hellre i mina myskläder och foppaskor än kostym och har inga bekymmer med att komma så varthän jag än ska. Jag har aldrig kalla mig en massa fina ord för titlar är en kliché. Det är ju jag oavsett.
Jag skulle dock aldrig dränka mig i parfym, påpeka vilket märke jag har på kläderna eller snorkigt höja mig själv till skyarna samtidigt som jag påstår att jag är feminist, trots att de långa naglarna och sminket gör att jag inte kan skita ner mig. Jag kommer heller aldrig någonsin att hyckla för lagret skinn jag har på näsan räcker i en livstid. Ingen ska trampa på mig.

Jag skulle beskriva Emma med samma lager skinn på näsan.
Det passar inte in och med tanke på att det är val om ungefär ett och ett halvt år så är detta uppstarten på att få bort henne, oavsett hur det blir på kommande möte om hennes framtid. 
Det är aldrig så att någon blir vald för att man är duktig utan för att man istället inte ska vara på ett annat ställe. Emma kommer få problem för precis som insändaren säger, så bryr sig inte övriga om varken personkryss eller kunskap så länge det gynnar dem själv.
Så du fick bara några tiotal röster?
Jo, men självklart är det så att du ska ha en topposition då!
Den med flest röster ska flytta på sig.

På toppen vill man ha människor som inte tänker själv utan som kan styras och sedan lätt kan offras när något går fel. Både i min hemkommun och i regionen visar man nu att demokratin i antalet kryss, de spelar ingen roll för man kommer flytta på den som tänker själv.
De som nu driver att hon ska bort, jag behöver inte ens ringa runt och fråga för jag kan räkna ut vilka det är. Samma personer som alltid har kuppat, djävlats och försök placera sig själv på en piedestal. 
Som med ett leende säger att du är trevlig och bra.

Kanske det är så att Stockholmsmoderaten vill hem igen men då vill ha en hög plats i politiken?
Gissningsvis då i utbyte mot att någon av de andra ska ha en hög position, men det lär inte bli Emma, för hon kan tänka själv. Gubbväldet; den mansdominerade och många gånger höga åldern inom politiken, är det konstigt när det ser ut så?
Vem med sunt förnuft orkar stå emot när inget som görs någonsin duger?
När det letas fel och klappas på huvudet att du kan stå på tillväxt?

Stå på dig Emma och låt inte de små människorna komma dig innanför skinnet, för vargar ser dig bara som ett byte på vägen till den egna toppen.
Du har personkryssen, inte de så det blir spännande att se hur moderaterna ska göra sig av med ytterligare en av dem som faktiskt har gett partiet röster.
När du inte orkar mer så är du välkommen MED.
Ta med Alexander också då!