onsdag 29 november 2023

En farlig tid vi lever i nu.

Det är en farlig tid vi lever i nu, säger Sveriges statsminister.
Frågan måste verkligen vara varför den då är farlig.
Varför lever vi i en farlig tid?
Putin härjar i Ukraina och Hamas drog igång ännu mer oroligheter.
Människor med helt fel grund i sinnet misstolkar allting för att sända signaler ut i världen om Sverige som land, och i svensk media blossar det upp.
I Sveriges radio för en månad sedan berättade de dock att ingen nämnde eller tyckte någonting om Sverige när de frågade människor på gatan i Irak.
Det är lätt att tro att saker är större än vad det är.

Men, visst.
Det är en tid av ovisshet.
Ovisshet för att moderaterna körde igenom en ansökan till Nato på det mest olägliga sätt man kunde göra. Därför sätts fokus på oss.
Sverige sticker också ut med antalet skjutningar och bombningar.
Det händer varje dag.
Varenda dag!

Åkesson får kritik för att han vill riva moskéer.
Moskéer är bara en byggnad och ska man tycka något får man ju då säga att han är konsekvent, för jag minns hur mycket han protesterade mot den rumänsk-ortodoxa kyrkan som byggdes i Sölvesborg. Frågan då var samma som nu, att det stör stadsbilden av vad som är Sverige.
Att sedan ta bort lokaler som sprider antidemokratiska, antisemitiska eller homofob propaganda tycker jag är bra. Vad det sedan är för byggnad, religion eller förening spelar ingen roll.
Inget av det är ok för vi lever i ett land där alla får vara den de vill och det gäller alla.
Judar eller muslimer.
Buddhister eller kristna.
Homosexuella, bisexuella, hetero.. vad du vill.
Älska vem du vill.

För mig handlar politiken i Sverige just nu om att äta eller ätas.
Kristersson jagar Åkesson för att själv slippa jagas för sitt spridda tal där han anklagas för att godkänna folkmord. Det i sin tur sprids av människor som tror att socialtjänsten i Sverige kidnappar barn till muslimer. Detta sprids av människor som uppenbarligen inte förstår att de har det rätt så bra i Sverige.. och den stora frågan är då varför de är här.
Att vara i Sverige är ingen rättighet och i allt detta måste det vara en grundbult för alla som sköter sig och vill vara en del av detta landet. 

Samtidigt som denna debatten går skriver socialdemokraterna om sig själv att de har misslyckats i decennium. De har totalt misslyckats med integreringen och haft en för stor invandring. Precis detta som så många andra har sagt under så många år, och blivit hånade.
Kallade för rasister.
Sent ska syndarna vakna.

Valde du Sverige?
Oavsett vilket land du är ifrån, vilken religion eller kultur du har så acceptera svensk lag och följ den. Förstå att varken kultur eller religion står över vår lag.
Är detta för svårt så lämna landet.
Det finns länder där kulturen och religion står över lagen, men det är troligtvis ett sådant land du har flytt från. Anses då detta vara fel så får du gärna lämna Sverige.