måndag 29 juli 2024

Utvisa allihop!

Jag börjar med att hedra den reporter som trots kunskapen kring att detta skulle ställa till det, valde att skriva artikeln. Jag läste artikeln som berättade om hur demonstranter betedde sig och tänkte att hon förmodligen skulle klara sig då hennes namn inte klingar på svenska, men jag hade fel.
Hon har kollat igenom de demonstrationer som har genomförts i Malmö och beskriver sedan att de som talar på svenska fördömer hatet och vill få ett stopp på händelserna mellan Israel och Palestina.
När de istället talar på arabiska säger de tvärtom.
Nu lever hon med dödshot och människor samlas utanför hennes hem för att demonstrera mot henne.

Om man bor i Sverige men inte förstår att journalister ska kritisera, så tycker jag att man ska lämna landet. Varför kom man hit från Palestina för att fortsätta med samma förtryck här!?
Vi tystar inte människor!
Vi vill att alla ska få komma till tals, men man ska då också stå för det.

De som nu sköter de demonstrationer som har varit borde hylla reportern som vill få bort människor som fortsätter med hat, men icke. De gör tvärtom.
Det enda ”positiva” i detta är att den i princip knallröda journalistkåren plötsligt ser vad deras gelikar anser och hur de fungerar. Det är hat och hot.

Människorna som nu demonstrerar och hotar en person som sköter sitt arbete, de passar inte in i vår demokrati. De är tvärtemot ett hinder för den för alla med rent mjöl i påsen tycker att granskning är bra.
Varför skulle dessa personer skyddas!?

Vi lever i Sverige.
Har man så mycket åsikter om konflikter i andra länder att man väljer att ställa till bekymmer i Sverige så kan man lämna detta landet. Det fungerar inte såhär!
Vill de förändra så åk dit och förändra på plats.
I Sverige hotar vi inte människor som ifrågasätter och tänker själv.

Inas Hamdan.
All heder till dig!
Fler journalister borde göra det jobb du gör och jag hoppas verkligen att du får de priser som journalister kan få!