fredag 9 september 2016

Stackars honom..

Anklagad för våldtäkt flydde han Sverige men nu, NU är det synd om honom!?

Denna stackars man är anklagad för ett brott i Sverige men väljer då att fly landet. Han vill inte ställas inför rätta här då han är rädd för att bli skickad vidare till nästa land som i detta fallet är USA. Han väljer därför att hålla sig inomhus.
Då skriver svensk media att hans situation är livshotande!
Är de köpta av Eliasson?
svt.se

I Sverige daltas det ständigt med människor och trots detta evinnerliga daltande så slutar människor inte begå brott.
Nej, USA har hårda straff men där händer fortfarande mycket brott. Skillnaden är dock väldigt stor mellan våra länder.

Assange hade kanske kommit till Sverige för att sedan få veta att han bedömdes oskyldig. Med största sannolikhet hade det blivit ungefär så då det alltid är synd om förövaren här. Kvinnan som tvingades till sex ville ju säkert egentligen.
Det var säkert hennes högsta önskan att bli uthängd och hon tycker säkert att det är fantastiskt att det nu slås upp i media att det är synd om denna man.
HON ska tvingas se hans ansikte i varenda tidning.
Har inte hon lidit tillräckligt?

Då Assange vägrar komma till Sverige får vi inte veta vad som verkligen hände. Med tanke på att han inte vill komma hit så har jag dock väldigt svårt för att se att han är oskyldig. Den med rent mjöl i påsen är nämligen inte rädd för polisen och då speciellt inte i Sverige.
Det är tröttsamt att se alla dessa artiklar som går i Dan Eliassons fotspår och berättar att det är synd om förövaren. Han kan säkert inte hjälpa det. Det är synd om honom och vi ska tänka oss in i hans utsatta situation. Buhu.

Assange har valt sitt öde helt själv och känns det inte ok har han sin fulla rätt att komma hit och ställa upp på förhör för att sedan möta det straff som han eventuellt får.
Jag tycker inte synd om brottslingar.
Jag tycker synd om offren.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/psykolog-assanges-situation-kan-bli-livshotande-1