söndag 4 september 2016

Vinden har vänt.

Efter den katastrofala omröstningen i åttiotalets början trodde många att någon som kallade sig för "miljö", det var någon som tänkte på miljön.
Det skulle kanske vara logiskt men ett parti som är så dåligt pålästa att de till om med vill lägga skatt på solenergin som många köpt in, de borde inte få sitta i riksdagen.

Tiden går och det har hänt ett par gånger genom åren att människor startar upp partier som sedan försvinner. Det är helt enkelt naturligt. Vi såg Ny Demokratis upp och nedgång på nittiotalet. Vi har sett Piratpartiets uppgång och fall på betydligt närmre håll och nu är det dags för miljöpartiet.
Tack och adjö!
svt.se

Av de partier som sitter i riksdagen är det detta parti jag blir mest rädd för. Ett parti med anhängare som blint tror på ledarna och vad de säger, trots att de sedan gör tvärtom, de är farliga. Ett parti som ständigt vänder sanningen till sin egen förmån är inte bra.
Ett parti som med sitt språkrör i spetsen lovade att fixa alla problem i den svenska skolan, ljög.
De skulle alltså inte bara fixa den utan allt skulle vara tipp topp men istället föll korthuset ihop.
Svensk skola blev inte bättre på 100 dagar och då skämtas det bort.
"Läraren" Fridolin har visat att han inte klarade att hålla några löften och det lär inte blir bättre i framtiden.

Lövin säger nu att det kommer att ta ett tag att bygga upp förtroendet igen.
Jag hoppas att det inte visar sig alls, att miljöpartiet följer Piratpartiet och Ny Demokrati och inser att de som parti inte tillför någonting.
De som parti är överflödiga i Sverige då alla partier har en nerskriven och inarbetad miljöplan utan att för den delen kalla sig för ett miljöparti.

Nu går sista visan..

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/bottennotering-for-miljopartiet