tisdag 11 oktober 2016

Pinsamt.

Jag anser det vara helt fel att hänga ut enskilda personer men kan inte låta bli att göra ett undantag. Jag skyddade Juholt när de jagade honom och jag tycker att Margot är bra men hur i hela världen tänker socialdemokraterna när de låter en person som Stefan Löfven regera?

Jag känner många trevliga socialdemokrater men lika många stolpskott bland dem, precis som i alla andra partier. Jag kan inte lovorda Jan Björkman eller Kjell-Åke Karlsson tillräckligt mycket och jag högaktar dem för deras åsikter. Båda tillhör detta parti och jag kan för mitt liv inte förstå hur någon av alla medlemmarna tänker.
svt.se

Man brukar säga att tystnad är medhåll. Står du och ser någon bli utsatt för något och du inte reagerar - då är du med på det. Detta lär man barn, vad du än gör så gör något!
Reagera!
Få ett stopp på det som händer!
Alla andra socialdemokraters tystnad innebär med andra ord medhåll.
Tycker verkligen detta parti att Stefan Löfven är den som bäst för deras talan?
Var hans medverkan i debatten det bästa de kan leverera?

Min klara ståndpunkt är att man ska säga vad man själv tycker och tänker om olika saker istället för att bara peka på andras fel. Berätta din egen åsikt men klanka inte ner på någon annans för alla har rätt till den. Vad sysslar då Sveriges statsminister med under partiledardebatten?

Jo, han kastar mer skräp runt sig än för fram sin egen politik.
Istället för att berätta om sina egna lösningar pekar han på hur dåliga alla andras är.
Istället för att bemöta kritik och diskutera sänker han det parti som är det enda som tydligt växer.

I skolan lär sig elever att de ska kunna leka med alla.
Alla ska kunna samarbeta för även om man inte har samma intressen eller samma åsikter kan man ha andra saker gemensamt. Varför gäller inte detta när man blir vuxen?
Tydligen finns det någon osynlig gräns som säger att den dag du blivit polistiskt intresserad, gått med i ett parti och ska framföra din åsikt så är det bättre att berätta andras nackdelar än sina egna fördelar. Då gäller det inte längre att du ska kunna samarbeta eller umgås med andra än de i de egna leden.

Tänk om alla fåglar i skogen sjöng likadant, vilken värld skulle vi då leva i?

http://www.svt.se/nyheter/kallade-sd-for-nazister-nu-backar-lofven