lördag 9 september 2017

Snart så..

Uppenbarligen är jag inte rasist längre och om jag fortfarande skulle kallas för det med de ställningstaganden jag gjorde redan för många år sedan så är nu hela det Moderata partiet det också.
Grattis och välkomna in i den bruna sörjan!
svt.se

För så måste det ju vara.
Jag har blivit jagad för att jag inte anser att tiggeri ska vara ok.
Jag har velat förbjuda det sedan dag ett men nej, då handlade debatten istället om hur svårt det var för alla fattiga människor. Hur jobbigt det var i Rumänien.
Att deras egen utrikessenator är uppväxt på gatan som rom men ändå tagit sig till toppen, det lyssnar ingen på för alla har redan bestämt sig för hur hemskt allt är.

Jag skrev sedan och krävde ett prov i svenska och ett kunskapsprov för att människor skulle bli svenska medborgare vilket jag blev totalt nerringd för.
Hemska jag!
Jag ville sätta krav på dessa stackars folk som ville bosätta sig i Sverige.
Jag tyckte det var fel att de fick rösta i vårt land utan att förstå någonting av vad det innebär.
Jag var taskig som tyckte att alla ska tala svenska och dum som ansåg att det var en skyldighet.

Att komma till Sverige är faktiskt ingen rättighet.
Att ta en del av det vi har arbetat ihop är ingen skyldighet vi har att ge.

Tiderna förändras och till slut kommer till och med storstan ikapp vad vi på landet sa för många år sedan. Allt det mitt parti nu äntligen har kommit fram till är rätt, har jag ansett sedan jag blev medlem för så många år sedan.
Partiet har gjort en vänstersväng men är nu tillbaka on track.

Den stora frågan blir nu när man tänker ta tag i detta med Sverigedemokraterna för den som läser partiprogram, vet att det i princip inte skiljer någonting mer än familjepolitiken mellan våra läger. Moderaterna är betydligt mer öppna och tror verkligen på individens frihet.
Det har varit min springpunkt sedan dag ett.

Nu har Moderaterna snart en ny ordförande och förhoppningsvis går det bättre.
Han kunde ju börjat med att be oss väljare om ursäkt för DÖ och alla de idiotiska beslut som har kantat politiken de sista åren.
Ta och lyssna på oss från landet istället.

Vi ska självklart hjälpa människor men det ska vara de människor som verkligen behöver hjälp. Inte de som skriker och hörs mest.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/moderaterna-vill-ha-ett-nationellt-tiggeriforbud