onsdag 20 september 2017

Sverige, drömmen för den som flyr.

Tre fruar.
Bara det klingar illa i Sverige.
Till skillnad från många andra lämnades de dock inte hemma när mannen flydde utan alla tre fruarna och de sexton barnen fick följa med till Sverige där de nu bor i tre lägenheter för sammanlagt fjorton miljoner. Mannen har alltså en familj i varje lägenhet.
svd.se

Ok.
Lagen säger att Sverige ska acceptera att människor kommer till Sverige och har ingått i ett månggifte, hur vi nu kan göra det är för mig absurt.
Förhoppningsvis är fruarna myndiga.
Lägenheterna de bor i är inköpta av kommunen för att de som har invandrat ska spridas runt om i Sverige vilket jag anser är rätt även om det är alldeles för många som har kommit.
Stockholmarna hade haft väldigt svårt att förstå detta om de inte drabbades av problemet själv.
För dem är detta ungefär lika jobbigt som att det hotell som stod för 70% av vår kommuns hotellnätter plötsligt blev ett asylboende.
Det är rätt jobbigt för en kommun som lever på sin turism att överleva när detta sker.

Det finns garanterat någon där ute som kan räkna ut vad detta kostar Sveriges skattebetalare.
Bara i barnbidrag skulle jag gissa på att denna familj får ut mellan 25 och 30 000 kronor varje månad. De har ingen inkomst så bostadsbidrag och stöd för att överleva finns garanterat även det.

För mig är det så att skaffar man barn ska man kunna försörja dem.
Vad säger då detta till alla andra?
Jo, det går som en löpeld till människor i andra länder som varken har försörjningsstöd eller barnbidrag att kom till Sverige, här får du allt!
Statistiken säger att de inte får arbete på väldigt länge och trots att media påstår att de är så utbildade lever de i ett stenålderstänk.
Bara länder med brist på demokrati och riktigt skolgång lever med detta.

Tre fruar?
Välkomna till Sverige år 2017!
Socialen bör gå in och upplysa dessa kvinnor om Sveriges regler och om vad som gäller eller ska vi vara lika duktiga som i allt annat och förändra våra skolböcker?
I kapitlet om hur en familj ser ut kommer det nu läggas till en bild med en man och flera fruar och barn. Det nya Sverige.
I samma anda kommer snart den homosexuella familjen på sidan plockas bort då många människor från andra kulturer inte accepterar detta lika bra som dem födda i Sverige.

För mig är detta med månggifte inte något Sverige ska acceptera.
Detta finns inte i våra västländer och det bör inte beivras.
Stackars barn som ska förklara i skolan.

http://t.sr.se/2x8BCF3