onsdag 7 juni 2023

Varför!?

Jag brukar hänvisa till den gamla barnsången från söndagsskolan. ”Jesus älskar alla barnen, alla barnen på vår jord. Röd och gul och vit och svart, gör detsamma har han sagt, Jesus älskar alla barnen på vår jord”.
Nu nämner visserligen inte barnsången varken sexuell läggning, trans eller sexuellt beteende men jag är rätt säker på att barnsången syftar till att ALLA är lika mycket värda oavsett vilka de är, vem de tror på eller vilket land de råkar födas i. Sexuell läggning bör bara vara viktigt för den som väljer. Jag bryr mig inte ett dugg om vem någon annan älskar. Världen ska vara fri och öppen.
Ingen ska pekas ut eller särfördelas.

Av den anledningen skulle jag aldrig kalla mig för exempelvis feminist. Det är för mig oviktigt vilket kön någon har för jag anser att alla ska dömas utefter sina egna preferenser.

I Tyskland bygger man nu höghus där enbart lesbiska par får bo. Det kan troligtvis bara finnas en viktigt fråga på detta: VARFÖR!?

Om nu alla människor är lika mycket värda.. varför ska vi ha boenden där det enda kriteriet är din sexuella läggning!?
Blir inte det fel?
Tänk på det.. vänd tanken..
Om vi gör ett hus för människor efter partitillhörighet?
Eller varför inte.. tänk tanken att vi bygger ett stort gus med lägenheter för enbart heterosexuella!
Vad hade världen sagt då?
De hade förmodligen rivit huset.
Jagar livet av alla som ville bo där och pekat på det absurda i att människor pekas ut efter vem de älskar.. och att man pekas ut efter vilka man INTE älskar.
Ok om det är efter ålder för att äldre människor många gånger inte orkar med en massa ljud, eller tvärtom för att yngre människor vill ha hålligång.

Om alla bara väljer att respektera alla så borde inte detta ens varit ett bekymmer. Älskar alla barnen..
Var du lesbisk om du vill.
Homo.
Hetero.
Trans.
Oviktigt, så länge du är en bra människa.
Det blir du inte efter sexualitet utan efter din ödmjukhet.
Den du är inombords.
Jag vill inte se sådana här hus i Sverige.