söndag 19 juli 2015

I den andra delen av Sverige.

Sverige är uppdelat för här har bildats delar där anarki eller egen lag följs. Är det verkligen ok?
Områden i vårt land som följer sin egen väg.

Länken nederst är oerhört välskriven och bör läsas av alla!
Den handlar om människor som väljer att komma till Sverige för att starta ett nytt liv utan krig och förföljelse. Kvinnor som vill komma hit och leva ett normalt liv. Tyvärr får de det inte för i områdena där de bor, finns "männen med skägg" som styr över alla med sitt medeltida tänk.
Ett tänk som starkt ger fördelar till det ena könet.

fotosidan.se
Den som nämner något om invandringen blir snabbt kallad för rasist. En rasist är för mig någon som gör skillnad på människor. Någon som väljer att se/inte se saker för vad de är. Hur kan då människor freda detta? För om något är rasism, är det enligt mig detta.

Kvinnor som flytt förtrycket i sina hemländer kommer hit och ska leva under samma förtryck här då män med deras religion styr i deras områden. Detta är en katastrof ur många vinklar och för mig är det enda sättet att verkligen försöka komma åt detta, att sätta krav. De som kommer hit ska kunna svenska, grunderna i vårt samhälle och de ska vara beredda på att vi är väldigt fritänkande i detta landet. Åtminstone inom det mesta. Elefanten som skrivs "invandringspolitik" undviks gärna. Vi står väldigt starkt för jämställdhet vilket innebär att det ska vara lika mellan könen. Männen här bestämmer inte över kvinnorna utan de är likar.

Det värsta vi kan göra för dessa kvinnor är att låta männen få det övertaget. Kvinnorna ska inte ha speciella badtider i simhallen, egna dagar på gymmet. eller slippa vissa lektioner i skolan för att det är obekvämt för en Gud de tror på. De ska istället få se att det normala här är män som inte ser ner på dem, utan som kan prata med dem som vem som helst. Här är vi alla lika.
Vill männen med en viss religion i ryggen inte kännas vid det, stanna då kvar i det de flytt ifrån. Låt kvinnorna och barnen komma hit men stanna kvar själv.

I Sverige måste vår lag gälla och den ska följas oavsett i vilken förort eller by någon bor i. Den ska gälla på samma villkor för alla.

http://www.sydsvenskan.se/opinion/heidi-avellan/skuggor-shorts-och-tolerans/