fredag 24 juli 2015

Öppna hjärtan stoppar inte SD.

Ok, fortsätt stoppa huvudet i sanden. Låtsas som att det inte är ett problem, men jag ska åter igen påtala för alla som orkar läsa att detta bara är början.
Orden "Vad var det jag sa?" riskerar att tjatas ut i framtiden.

För ett par år sedan började jag påstå att Sverigedemokraterna i framtiden skulle gå om Moderaterna. Min övertygelse är att de gör det för att människor i stora delar av Sverige är så fruktansvärt trötta på den PK-elit som tar sig rätten att bestämma över vad som anses vara rätt och fel i vårt avlånga land. Trötta på att bli kallade rasister eller främlingsfientliga för att de har en undran eller fråga om invandringen. Trötta på att de människor som hyllar den politik som förs, inte lever i den själv.

Igår var inläggen på de sociala medierna många och som vanligt går det inte att se eller föra en sansad debatt. Jag har gett upp. Alla som vill missuppfatta gör det direkt och berättar sedan att de minsann vet att SD inte står för den politik de för fram för egentligen vill de utvisa alla invandrare. Till och med alla adopterade barn! Ifrågasätt så kommer någon smart människa ta upp diskussioner om järnrör och koncentrationsläger, enbart idioter röstar på SD! Min fråga blir då egentligen: Vilket parti står fullt ut till vad de har sagt? Ingen behöver vara speciellt intelligent för att se att inga partier gör det. Kappan vänds ständigt efter vinden.
Är det bara idioter i Sverigedemokraterna?
Med all sannolikhet har de en hel del men upplysningsvis finns det i alla partier och min uppfattning är snarare den att de partier som är gamla i gemet har lyckats piska idioterna till tystnad. De är den tysta massan som aldrig tycker eller tänker någonting på mötena och gissningsvis kommer det bli likadant i detta parti i framtiden.
Järnrör. Ja. Vad hände med "vänd andra kinden till"?
Jag skulle aldrig påstå att alla socialdemokrater fuskar med bidragen eller käkar Toblerone. Inte heller att alla miljöpartister fuskar med färgen på sina båtar eller åker flygplan kortare sträckor. Varför skulle jag lägga energi på det när jag istället kan visa vad jag vill eller inte?

Påpeka nu att Sentio inte är så tillförlitliga som andra mätinstitut. Peka på att det var en otillförlitlig internettidning som beställde undersökningen. Jag vet det. Jag är dock helt övertygad om att detta bara är början och att de andra instituten kommer att komma efter med samma resultat och jag tror inte att det kommer stoppa där. Jag tror Sverigedemokraterna kommer att öka både på riksplan, i landsting, regioner och kommuner. Jag tror dock inte att en miljon av Sveriges befolkning är rasister eller främlingsfientliga. De är bara kritiska till styret som finns i Sverige idag. Eller bristen på det.

Decemberöverenskommelsen och den uppenbara brist på invandringspolitik som samtliga partier i riksdagen uppvisar är anledningen. Självklart ska vi prata jobbpolitik men har vi tänkt att de människor som får asyl här först ska börja bygga sina egna bostäder? Eller ska vi helt enkelt ska inhysa dem hos alla Eu-migranter som bosätter sig på parkeringar och parker runt om i Sverige? EN sak är säker: De kan inte bo på våra ålderdomshem för där får inte ens våra gamla i Sverige plats.

Självklart ska vi hjälpa människor som flyr krig men någonstans går gränsen. När vi inte kan ge dem ett drägligt liv, riktig mat och en möjlighet till eget boende, utbildning och arbete, då måste vi börja fundera på var felet finns någonstans. All världens fattiga och utsatta människor kan inte bosätta sig här och alla de som envisas med att lägga upp bilder på sönderbombade människor med blodet rinnande, bilder på stympade barn, ni hjälper inte till. Ni stjälper istället för de som bor nära ett asylboende, som jag nu råkar göra, vet att de människor man ser på dessa bilder aldrig får möjligheten att komma hit. Under ett år jag har haft ett asylboende i min hemby och jag har det sista halvåret i princip bara sett män och de har inte varit stympade någon av dem. Jag har dessutom, i de inslag som funnits på tv, även där främst sett ickestympade män. Kvinnor och barn finns alltså till största delen kvar i de krigshärjade länderna och trots alla bilder som läggs upp av de människor som aldrig ifrågasätter hur högt de ska hoppa, verkar många andra förutom mig själv ha kommit fram till den slutsatsen. Påstå något negativt så är du dum men åtminstone här i denna by, vid detta asylboende, är det lättare att räkna utryckningsfordon än kvinnor på boendet. Detsamma gäller barn.

Kommentarer kommer om vi verkligen ska välja vilka som ska få komma hit och min tanke med det är: Nej. UNHCR kan göra det åt oss för de bestämmer vilka som är kvotflyktingar och inte. Trots vänsterfolket och vissa vilsna ungdomspartier kan vi helt omöjligt ha öppna gränser. Vi kan ju inte ens hjälpa dem som redan finns här!

Hyckla mig gärna och påstå att jag har fel. Jag bjuder på det för min övertygelse om det jag skriver är lika stor nu som för fem år sedan och så länge DÖ finns, så länge inga partier talar om elefanten i rummet utan glåpord och så länge man hellre påstår saker om andra än ser till vad de säger, så kommer Sverigedemokraterna växa och gå om alla andra partier av den enkla anledning att människor ute i stugorna är trötta på att PK-eliten tror de kan göra vad de vill.

I framtiden ska det bli intressant att se alla de som nu håller upp fingret för att känna vilket håll vinden blåser på. Det ska bli intressant att se dem när de påstår att de alltid sagt som de gör. Jag kommer fortsätta hävda det jag har sagt tidigare:
JAG är Moderat, men partiet har tagit en tillfällig (förhoppningsvis) vänstersväng.

http://www.svd.se/sd-nast-storst-m-ner-pa-20-procent