onsdag 27 april 2016

De illegala ungdomarna..

Ungdomar måste få ha fritidsintressen och mångfalden ska ju vara berikande. Spelar du fotboll finns dock resurser. Spelar du hockey likaså. Har du andra intressen som kommunerna ska vara en del av så går det att lösa men om nu ungdomarnas intresse är att hålla sig nyktra på helgerna för att köra bil, då är det omöjligt?

Jag erkänner. Jag vurmar för detta med bilar för det är ett av mina egna intressen. Jag älskade detta med att köra bil när jag var yngre och även om det inte går lika mycket däck längre, kostnaderna var inte så kul när man skulle stå för allt själv, så är det fortfarande något jag trivs med.

Över 1000 ungdomar hade nu samlats för illegala streetrace.
Det var likadant när jag räknades som ungdom.
Problemet var också detsamma.
Det fanns ingenstans att vara!

Om nu allas intressen ska vara lika mycket värda, varför inte hjälpa dessa ungdomar?
Faktum är ju faktiskt att de inte är ute och härjar. De är nyktra och kör bil istället. Hur svårt kan det då vara att ordna en bra plats för dem att titta på sina bil, jämföra och se?
Om de nu vill köra ikapp, skulle det inte gå att ordna en säker plats där detta kan ske tryggt?
Det finns avstängda flygrakor i Sverige, gamla militärfält.
Hjälp dem istället för att bara säga NEJ!

Det skulle ju faktiskt kunna vara så att dessa ungdomar istället för att vara med sina bilar, valde att festa helgerna långa. Alla är inte intresserade av att jaga en boll runt en plan och det borde kommunerna tänka på om de frågar mig.
Olika är något bra och bör då inte tryckas ner.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/illegalt-streetrace-i-trollhattan