tisdag 19 april 2016

Farligt..

Schyffert är kass om ni vill ha min åsikt. För att inte tala om Mede. Jag älskar däremot Glans och Batra än så länge för jag har problem när man blandar sig i politiken för eller mot något när man har ett yrke som borde driva med alla.
Jag skulle dock aldrig förbjuda någon eller sätta någon på plats.
Jag gör en tyst protest genom att välja bort dessa personers klipp men inte mer.
Sverige har nämligen yttrandefrihet och den ska vi verkligen vara stolta för.

Sverige är inte ensamma om denna lag utan i väst, i de länder som tror på demokratin, är det kutym. På grund av detta blir jag nu rädd för vad Tyskland gör.
En komiker har skämtat om Turkiets president och då detta stört presidenten i fråga så mycket vill han dra komikern inför domstol. Vad hände med yttrandefriheten?

Om man kommer från ett land som har problem med andra människors öppenhet bör man ha två val: Se det roliga och gör du inte det så byt kanal!
Om presidenten i fråga då inte stoppat alla andra kanaler..

OM det hade varit något med ledningen i Tyskland skulle de agerat som Danmark gjorde när skämtbilderna på profeten inom islam publicerades med en bomb i mössan, de skulle lagt till filmsnuttarna överallt. Varför ska länder som lever rätt mesa med de länder som väljer att inte förstå?
Yttrandefriheten är viktigt och alla de som inte anser att det stämmer kan helt enkelt göra något annat. För mig ska en komiker kunna skämta om allt och alla oavsett om jag håller med personen ifråga eller inte.

http://www.svt.se/kultur/medier/skamtade-om-presidenten-stams