lördag 16 april 2016

Sveriges framtid?

1218 brottsoffer på en natt. 1517 brott. Av de 153 identifierade kommer 103 av männen från Marocko eller Algeriet. Det är alltså de stackars pojkarna som sover på gatan här i Sverige.
Som systemet inte daltat tillräckligt med och som får ett eget program i P1 där de får berätta om sin utsatthet, att de inte känner sig välkomna och att de anser det vara bättre att bo på gatan än i ett eventuellt hem. Droger tillhör vardagen. Stölderna likaså.
När ska Sverige få ett lika trevligt uppvaknande som Tyskland?

I Stockholm skedde något liknande redan i somras men det tystades ner då gruppen som begick brotten tillhörde ungefär samma homogena grupp. När det inte längre gick att tysta människor och media började inse bredden i vad som hänt i Sverige, efter att det hade skett i Tyskland och fått uppmärksamhet, gick varenda feminist och vänstermänniska ut och berättade att de minsann också hade blivit utsatta!
ALLA män är svin.
Svin som tar sig rätten att titta på din kropp, som tar sig rätten att tafsa både utanför och innanför dina kläder, som kommer i grupp och på så sätt låser in dig för att kunna utnyttja dig. De flesta har säkerligen blivit utsatta för detta varje gång de varit på krogen.. eller inte.
Diverse fyllon som inte kan bete sig finns det alltid men under hela min livstid har jag aldrig varit med om att de kommit i grupp med ett utstuderat mål.
dn.se

Hur mår dessa kvinnor?
För merparten av de 1218 brottsoffer Köln hade på en natt är nämligen kvinnor.
Kvinnor som kanske aldrig mer vågar gå ut och vad händer då?
Jo, media rapporterar om att muslimer nu inte känner sig trygga längre.
Tänk om denna grupp istället skulle ställa sig upp och fördöma händelserna?

Religion är inget viktigt i Sverige och är det viktigt gäller det ytterst få människor. Jag är kristen men besöker kyrkan när det har hänt något. Kyrkogården besöks desto oftare och jag skäms inte för att vara kristen protestant. Jag är dock inte utövande precis som de flesta andra runtomkring mig. Hade jag fått veta att kristna grupper av män hade tagit sig omkring och antastat småflickor hade jag dock reagerat genom att verkligen påvisa att detta inte gäller mig. Jag hade verkligen försökt bevisa att det inte är så jag ser på min tro.
Jag kan dock inte påstå att jag har hört många protester.
Lika få som efter smygfilmandet i moskéerna i Aarhus. Grundvärderingarna och synen på alla människors lika värde oavsett religion måste vara det viktigaste och inget man ska hyckla om då en religions förespråkare fördömer alla andra.

Det måste ske ett stort medialt pådrag alltid. Oavsett vilka gärningsmännen är. Oavsett vilken religion de har eller vilket land de kommer ifrån. Media ska inte göra skillnad!
Media ska inte se till förövarna utan till offren och de kan inte hjälpa detta.
Självklart är det så att alla muslimer inte kan hjälpa detta, alla män kan inte hjälpa detta och alla tonåringar kan inte hjälpa detta. Dessa grupper bör dock visa att de inte står för det som har sagts på samma sätt som jag kan kritisera en lärare som begått ett fel eller fördöma en politiker som inte följt den kutym som finns. Jag måste visa att det inte är jag.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/153-garningsman-identifierade-efter-koln-overgrepp/