lördag 23 april 2016

De stackars barnen!

De ensamkommande flyktingbarnen ska nu åldersbestämmas.
Hur tänker egentligen Sverige!?
Vem misstror alla dessa stackare..

Handen upp.. jag gör det. Jag är starkt kritisk till det system Sverige har som mesar med alla människor. Inte nog med att de har tagit sig hit och har överlevt både den resan och kriget, nu ska vi tvinga dem att röntga sig för att vi misstror dem.. usch..

Detta är för mig en väldigt bra signalpolitik. Sprid ut i hela världen att nu kommer Sverige börja kontrollera allas ålder! Ingen kommer slippa undan systemet och sedan kan vi invänta resultatet. Min tanke är nämligen att antalet "barn" som söker sig till Sverige drastiskt kommer att minska.
Undersökningar i samtliga länder runt oss har visat att det finns ett rätt stort antal vuxna i boendena som ska gå till dessa ungdomar och barn. Det är alltså vuxna som vi har tillåtit ta platser från de som borde ha fått dem från början. För dem själv kanske det inte är så viktigt men för Sveriges system är det. Vi behandlar nämligen barn och vuxna på olika sätt.

Jag anser att det är väldigt bra att detta nu kommer att kontrolleras. Att blanda vuxna och barn som inte ens är släkt, som kommer från tragiska händelser och har upplevt fruktansvärda saker kan helt omöjligt vara bra. Detta är barn och vuxna som kan ha flytt från varandra och som nu tvingas leva ihop. Barn och vuxna som inte har samma syn på jämställdhet och detta med sex. En pojke blev våldtagen av två andra män i Småland för ett tag sedan. Inte nog med att dessa äldre "barn", som sedan visade sig vara vuxna, tvingade pojken till sex så filmade de det hela och visade upp.
Hur frisk är man då?
Förklara för denna pojke varför Sverige fortfarande tvekar om att införa ålderskontroller...
För mig är det en självklarhet.
Den med rent mjöl i påsen har inget att vara rädd för.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-ska-flyktingbarn-bedomas