måndag 11 april 2016

Svininfluensans baksida.

Alla som sa nej var hemska och tänkte inte på konsekvenserna. Debatterna kring svininfluensavaccinet gick varm för ett tag sedan och jag var en av de hemska personerna som totalt vägrade att vaccinera mig. Jag är som person väldigt kritisk till saker som inte är ordentligt testade och idag är jag tacksam för det.

Jag minns att jag lyssnade på programmet Ring P1 och förundrades över människorna som ringde in. Glåporden som kom mot alla de människor som valde att inte vaccinera sig var många. De skulle orsaka den pandemi som förutsågs. Bara där hade min hjärna bestämt sig. Pandemi.. nja.
Det visade sig senare att det inte blev någon men då valde media att fokusera på att anledningen var massvaccinationerna. Nja, jag är skeptisk till det med.

Jag tycker det är bra att vaccinera sig med de beprövade vaccinen.
Barnen är vaccinerade och jag tycker det är bra att de är det. Jag är vaccinerad mot allt det vanliga plus alla resevaccin man kan ha. Det stör mig inte alls.
expressen.se

Anledningen till det är nämligen att de vaccinen är just det, de är beprövade och testade under en väldigt lång tid och det är det som behövs för att man ska veta att det fungerar. Det är det som behövs för att man säkert ska veta att det inte finns några bieffekter.
För bieffekter, det är vad narkolepsi är.

Jag inser att det utav alla dem som fick vaccinet är få som blivit sjuka men ett förstört liv är ett för mycket. Hur kul är det för alla de barn som mår dåligt? Alla föräldrar som har dåligt samvete för att deras barn fick sprutan?

Narkolepsi är inte världens roligaste sjukdom även om jag inte har någon större erfarenhet av den. När jag studera de första omgången hade jag dock en lärare som led av detta och det var fruktansvärt enerverande både för läraren och oss.

Nästa gång myndigheterna skriker pandemi och tvångsvaccinering utav hela befolkningen tror jag det är fler som kommer att protestera. Risken finns nämligen att man blir en av dem som får biverkningar och det bör staten ta på sig då dessa människor följde de råd som gavs.
Myndigheter ska man kunna lita på.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/stort-missnojde-bland-vaccinskadade