måndag 18 december 2017

Hur var det nu?

Sverige har inga krigszoner?
Men våldtäktszoner?
I förra veckan blev det rabalder om att Sverige hade poliser som joggade med dem som var rädda i Kalmar. Enligt artikeln kommenterade en av poliserna att det var överdrifter det som skrevs och att Sverige absolut inte var någon krigszon, man ska inte vara rädd.
Nu går polisen i Malmö ut och ber folk, speciellt kvinnor, att hålla sig inomhus.
Antalet överfallsvåldtäkter av grupper med män ökar drastiskt.
De kanske inte har förstått vad #metoo egentligen handlade om..
svt.se

I helgen utsattes ytterligare ett barn, för man är barn innan man fyllt arton år, för en grov överfallsvåldtäkt. Poliserna som är inkopplade säger att de trots sina 35 år i yrket aldrig varit med om dess like och att dessa personer verkligen har passerat en grov gräns.
Vilka kan dessa personer vara tros?

Jag vet inte. Jag kan bara gissa vad jag tror är problemet och jag tror att de flesta tänker som jag.
Vi kanske ska sända fler nyheter på arabiska och andra språk så att alla förstår?
Svenska och engelska räcker uppenbarligen inte då våldet istället för att minska eskalerar.

Jag har skrivit tidigare om att jag aldrig skulle åka någonstans själv.
Jag skulle aldrig utsätta varken mig eller barnen för att det skulle kunna hända någonting och att gå runt i vissa av Malmös förorter ensam är nästan som att be om att det ska ske någonting vilket är helt förskräckligt.

Genom tiderna har sex och våld varit det absolut mest effektiva sättet att trycka ner någon på.
Kvinnor är ingenting värda i många kulturer och just gruppvåldtäkterna är enligt mig ett kulturproblem. Det finns självklart inom alla grupper av människor men min bestämda uppfattning är att detta är ett problem som till stora delar hade varit löst om gränserna in till Sverige hade varit stängda de sista fem åren.
Det talas ständigt om vinsten vårt land Sverige ska göra på de människor som kommit hit och senast i helgen hade de en diskussion om antalet arbeten i Sverige som ständigt ökade.
Det hade minsann inte blivit den arbetslöshet som man befarade med alla dessa människor.
Enligt mig ska man då se på riktiga jobb, låtsasjobb och jobb som enbart kommit till på grund av invandringen. Alla de som anställdes av Migrationsverket, Arbetsförmedlingen eller på olika boenden är exempel på arbeten som inte hade behövts om vi inte hade tagit in fler människor.
Alla de personer som sysselsätts som god män, som fixare på boenden eller alla de inom sjukvården som plötsligt har fått fullt upp bör även de räknas dit.
Med låtsasjobb menar jag dem som inte får en lön man kan leva på men som ändå är bättre än att gå hemma på. Vi har ett system som inte är humant för någon och så länge vi väljer att ljuga eller se bort från sanningen kommer det aldrig bli bra.

Vad jag förstår har dessa gruppvåldtäktsmän gjort allt de har kunnat för att kunna klassificeras in som #metoo så jag ser med förhoppning fram emot att deras ansikten ska pynta varenda skvallerpress och SVT. Häng ut dem innan de är dömda och berätta vad de har gjort!
För det är väl så vårt rättssystem ska fungera..?

Stackars de barn och kvinnor som har blivit utsatta för detta gäng.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/jag-har-inte-varit-med-om-nagot-sadant-har-tidigare