fredag 27 april 2018

Maktfaktorn Expo.

Expo har uttalat sig om att de nazistiska aktiviteterna har ökat och de får en stor artikel i SVT.
Expo, ni vet organisationen som specialiserade sig på att knäcka enskilda individer i Sverige genom att olagligt hacka deras konton och sprida vad de hade skrivit.
svt.se

Många är de som har för vana att springa en runda.
Det kommer aldrig att hända mig.
Jag vill dock att det ska vara upp till var och en.

SÄPO har även de fått kommentera texten Expo gjort och de uttrycker sig inte på samma sätt. Jag tror på källor som jag kan lita på och inte källor som enbart existerar för ett enda syfte.

Eurostat, EUs organisation som sammanställer statistik och som grundades 1953 kom ut med följande statistik i förfjol. Det kan visserligen ha ändrats mycket men med tanke på att tysk polis på P1 igår berättade att attacker mot judar ökat extremt mycket det sista året i Tyskland, är det högst troligt att denna statistik stämmer.

Den påstår att det visserligen finns nazistiska människor som för fram sina åsikter och som begick brott, men den visar att de absolut flesta attackerna framförs av främst två andra grupper:
Muslimiska och vänsterorienterade.
Den är riktigt jobbig för vänstern den.

Expo, som är ett vänstervridet och som med Ashberg i fronten jagat dem som uttryckt sig osmakligt, borde inte ens tillfrågas om någonting. Det bör finnas källor som kan betydligt mer om detta än just dem och då SÄPO absolut inte håller med i det de skriver, är hela artikeln meningslös.

Jag är mån om att alla ska behandlas lika och vänder mig helt emot det faktum att Expo är en källa till nyheter. Känns det verkligen bra att en organisation som vänder och vrider allt till sin egen fördel, kallar sig själv för någon form av expert?
Det tycker inte jag.
För mig är detta lika förtroendeingivande som när Fridolin pratar om skolan.
Inte alls.

Den nazistiska aktiviteten kanske har ökat, men då främst inte från människor med bombajacka, rakade skallar och svarta kängor.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-nazistiska-aktiviteter-2017-enligt-expo