söndag 13 augusti 2023

Ska vi veta allt om alla?

Den nya appen hänger ut dömda förövare på det sätt att vem som helst kan ladda hem den och sedan skriva in sin egen adress. Därefter syns det var alla dömda sexbrottslingar i närheten finns.
Inget konstigt alls då denna information är offentlig i Sverige varpå det enda appen gör är att förenkla för den som vill veta.
Du behöver med detta inte söka alla domar utan får allting serverat på ett fat.

Hade det stannat där hade jag inte sagt ett ljud!
Den dag någon är dömd för ett brott så ska de nämligen stå för det. Rätten har bedömt att just du är exempelvis en pedofil. Problemet med appen är att den också lägger in saker från Dumpen.
Jag har skrivit det tidigare och kan göra det hur många gånger som helst.
DÖMDA förövare.

Vi har ett rättsväsende i Sverige och det ska man lita på. Anser man att det är fel så kan man helt enkelt engagera sig politiskt och sedan försöka förändra lagarna.
Människorna som hängs ut av Dumpen är inte dömda av rättsväsendet och riskerar därmed att offentliggöras fast att de är oskyldiga enligt svensk lag. Moder Justitias staty är tydlig.
En ögonbindel och sedan en vågskål.

Det ska alltså inte spela någon roll vem du är, för lagen ska döma alla lika.
Den dag du är dömd så är det en helt annan sak. I Sverige är det dock också som så att när du har avtjänat sitt straff, då är du fri.

Är då en sådan här app ok?
Jag kan försvara den när det gäller dömda förövare, absolut.
Det bör dock finnas någon form av preskriptionstid samt kod för vilket brottet är.
Det må vara grader i helvetet men för mig är det värre om du har haft sex med ett barn än om du är dömd för att ha blottat dig.
Båda räknas dock, om jag har förstått det rätt, in i samma genre.
Så appen.. absolut.
OM den visar dömda förövare.