onsdag 24 juni 2020

Ett förlängt "lidande"..?

De stackars barnen har nu blivit vuxna, tagit studenten och måste nu hitta ett arbete för att få stanna i Sverige. Dessa barn skulle aldrig ha fått komma till Sverige om ni frågar mig.
Jag skriver inte det för att jag har något personligt emot någon, utan för att Sveriges system inte fungerar. Bara det faktum att dessa människor har fått denna chansen med, blir absurd.
svt.se

Gymnasielagen gav människor som tagit sig till Sverige på ett olagligt sätt, laglig rätt att stanna. Det gav även ytterligare ett incitament för dessa personer att ljuga om sin ålder.
Jag tror nämligen att många av dem gör just det: ljuger om hur gamla de verkligen är.
Mer än en person har reagerat på att de som började skolan efter 2015 års våg, var väldigt stora för att vara barn. Oavsett biologiska skillnader så kunde det inte vara så stor skillnad.
Kulturkrocken som kom var enorm.
Vad man får göra med kvinnor eller inte, det var ett stort bekymmer.
Plötsligt så brydde sig ingen om metoo-tänket som sedan kom, för det var viktigare att inte peka ut en grupp. En grupp män som i just grupp, tafsade på kvinnor som gick på festivaler eller konserter. Då skulle vi plötsligt blunda och när det sedan blev ett bekymmer - då anklagade man alla män.
Inga speciella män skulle pekas ut.

Många av dessa män började sedan på gymnasiet för att den politiska majoriteten, där centern svek det som var sagt, plötsligt tyckte att de skulle gå där.
Trots det faktum att många ungdomar som är födda i Sverige, inte klarar av att skaffa ett arbete, så ska nu dessa ess göra det. Efter att ha gått på gymnasiet.
Gymnasiet är inte en plats för direktutbildning.
Vissa får praktiska yrken, men med de tider som nu är så kommer det bli omöjligt för de flesta att hitta ett fast jobb.
Vad ska vi då göra nu?

Dessa personer har fått så mycket pengar, så många chanser och så mycket möjligheter redan. Ska regeringen plötsligt ta bort regelverket som är satt?
Förmodligen.
Nu kommer de hänvisa till att dessa personer har varit så länge i Sverige att de behöver stanna.
Det gick alltså från ett nej, till ett kanske och det kommer bli ett ja.
Det tror åtminstone jag.

Jag tror dock aldrig att det kommer gå plus för Sverige som land i detta, och jag tycker det är vansinnigt att en brottslig gärning kan bli godkänd, för samtidigt så slänger vi ut människor som begått missar men ändå är en tillgång för vårt land.
Sverige behöver politiker som lyssnar, istället för att göra saker för att de tror att de ska vinna någon poäng för det. Våra skattepengar ska gå till saker som gynnar landet.

Och åter igen.
Detta handlar inte om enskilda individer, utan om ett system som inte är till för dem som följer lagen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/orolig-framtid-for-ensamkommande