måndag 16 februari 2015

Välkomna tillbaka till Sverige!

Mörda, våldta, lemlästa och begrav barn levande.
Bete dig så illa du bara kan göra och tolka din gud som du tror att denne tycker du ska göra.
Sedan ska du vara förlåten och välkommen hem till Sverige igen.
Här ska du få prata med en psykolog, din familj ska få hjälp och du ska få ett arbete så att du kan komma in på rätt spår igen.

IS mål.
sydsvenskan.se
Samtidigt diskuteras det hur vårt land ska komma till rätta med det stora problemet att män från Sverige åker till exempelvis Thailand och köper sex. Hur vi ska göra för att de ska kunna bli dömda här. Så ok, förstår jag då rätt?
Om du åker till Thailand och köper sex så ska du straffas i Sverige, men om du åker till Syrien för att våldta och lemlästa människor, förnedra kvinnor och tortera deras barn, då ska du få hjälp när du väljer att vända tillbaka hit?
Det må vara jag som inte förstår någonting men som jag ser det har vi ett allvarligt problem här.

Dessa människor genomför sitt hat och sina dåd mot oliktänkande för att vi exempelvis har ritat karikatyrer på en gud ingen vet om denne existerar. Då är vi otrogna och räknas som fruktansvärda. VI ska straffas. De mördar barn. Gå in på Google och sök på "IS" så kommer det direkt upp bilder på barn de har halshuggit men detta ska omvärlden acceptera. De anser att detta är ok, men inte en teckning.

Som jag tolkar detta gör vi skillnad på vilka offren är, vilka förövarna är och var det händer. Det är tydligen värre att betala för att ha sex med en asiat än att mörda kristna och judiska
 barn. Det är tydligen värre att ha sex med en annan människa för pengar än att våldta mammor och deras barn.
Jag kan inte se hur det ena kan vara värre än det anda. Eller jo, men jag hade då hellre gett hjälp till de män i Sverige som uppenbarligen inte är kapabla till att träffa en date här.

Och tro mig. Lika lite som jag tycker att några IS-krigare ska få återvända och få hjälp, lika lite anser jag att de nynazister som åker iväg ska få komma åter. Såhär har det sett ut i alla tider men aldrig har jag hört så mycket gnällande som det är idag. Varje vuxen människa har ett fritt val och om du nu är så dålig på att tänka själv och anser att en terroristgrupp gör det bättre åt dig, stanna då där.
Sverige har andra som behöver den hjälp dessa män får.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/gymnasieungdomar-i-orebro-vill-strida-for-is
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6083470