torsdag 23 mars 2017

Små, lätta moln..

Svävande, långt bort från verkligheten har Sverige ett parti som heter F!.
Feministiskt initiativ.
svt.se

Till skillnad från nästan alla andra partier saluför de sig nu genom att vilja stoppa alla utvisningar och samtidigt höja skatten för alla som arbetar för att ha råd att genomföra detta.
Året är 2017, har detta parti uppfattat det?
Har partiet uppfattat att människor söker sig till Sverige, genom hela Europa, och trotsar den konvention som säger att de ska söka asyl i det första EU-land de beträdde?
Varför gör människor det?

Jag är helt säker på att strömmen av människor skulle öka betydligt om ett parti som Fi kom i regeringsställning vilket hade varit en total katastrof för hela vårt land.
Vi som arbetar ska alltså betal ännu mer i skatt?
Alla tycker kanske inte att det är så ballt..

Gudrun Schyman och hennes man stod för några år sedan på Kiviks marknad där jag var med mina föräldrar. De mötte oss med parollen; Ambulansen kör saktare när det är kvinnor som behöver vård!
Kvinnor får sämre vård än män!
Då mor min har jobbat väldigt många år på just ambulans så blev det en lång diskussion.
Eller rättare sagt, den blev inte jättelång. Det är nämligen svårt att diskutera med några som försvinner när deras argument tryter.
Frun försvann kvickt och hennes make stod kvar och vidhöll att ambulansen körde saktare om det var en kvinnlig patient i bilen.
Det är lätt att påstå saker men desto jobbigare när någon kan slå hål på myten.
(Män och kvinnor har inte samma symptom vid exempelvis hjärtinfarkt).

Sedan denna händelse har jag ingen respekt alls för detta parti.
De människor som delar denna kvinnas villfarelser har helt enkelt valt att bara läsa några rader av de sidor de skulle läsa. Det är då lätt att bilda sig en mycket märklig bild då man inte ser helheten.
Som tur är har nog detta partis storhet redan varit och jag ser fram emot ett val där de fortsatt håller sig utanför riksdagshuset.

Vem i hela världen, mer än de som inte vill arbeta, skulle rösta på några som arbetar för höjda skatter?

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fi-vill-hoja-skatter-och-stoppa-alla-utvisningar