söndag 23 juli 2017

Alla svarta sätter sig längst bak!

Homosexuella får vänta, mulatter får ta en annan buss och alla med ett ariskt utseende kan gå på bussen fram. Tänk er att en skola gör såhär.
Tror någon att de INTE hade blivit dömda för diskriminering?
svt.se

Jag är säker på att de hade blivit det.
Om en lärare skulle berättat att alla svarta elever eller elever med utländsk härkomst skulle sätta sig längst bak i bussen medan de som är födda i Sverige kunde få sätta sig längst fram, hade det tagit hus i h..
Om homosexuella hade hänvisats till den bakre dörren, då hade det blivit liv.
Alla har apartheid och behandlingen av svarta medborgare i USA förhållandevis färskt i sitt minne.

I Sverige är vi dock så fruktansvärt rädda för att kallas för rasister eller islamofober att man hellre godtar idioti som något vi accepterar. Svensk lag står faktiskt över religion.

Den muslimska skolan hänvisade alla flickor till den bakre ingången av bussen medan pojkar fick gå in i den främre dörren. SVT gjorde ett reportage om det, det blev ett fall och nu har DO bestämt att det inte handlade om diskriminering.
Vad är då diskriminering?

Diskrimineringslagen säger:
"Lagen syftar till att motverka diskriminering och främja lika rättigheter och möjligheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder."

Hur har de då tolkat denna muslimska skola?
Min tolkning är att de får en egen behandling just på grund av vilka de är för jag kan inte se detta hända någon annanstans utan att det hade blivit liv.
Svensk lag och deras rättrådiga väljer att inte döma av rädsla för någonting och den stora frågan är då vad. För mig borde det inte ens tillåtas religiösa skolor i Sverige.
Undantaget kunde varit om de vilar på en kristen grund då Sverige är ett kristet land men inte annars. Religionen ställer bara till problem.

Sverige tror ständigt vi är bäst på allting men på detta är vi det.
Vi låter inte religionen bli så viktig att den kan styra allt annat.
Fler borde bli som oss och Sverige borde i denna fråga sätta ner frågan och plocka bort alla religiösa förskolor och skolor. Det finns ingen mening att ha dem i ett fritt land och speciellt inte då de uppenbarligen kommer undan med saker som varenda skola borde bli dömd för.

Är inte denna handling diskriminerande så vet jag inte vad det betyder.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skola-delade-upp-elever-efter-kon-ingen-diskriminering