söndag 9 juli 2017

Fem miljoner rasister..

Det består Sverige av.
Nästan. Alla får ju inte rösta men så ser Novus nya siffror ut.
Varannan svensk vill minska invandringen.
Artikeln säger att det är på grund av okunskap, jag påstår det motsatta.
svt.se

Jag anser att de som tidigare legat i dvala nu har börjat vakna.
Ok, vi har bara tagit emot 9000 personer än i år men i förfjol var det över 160 000 personer.
Det är 160 000 personer där få har en vettig bostad, i princip ingen har ett riktigt jobb och där flera av dem fortfarande inte vet om de får stanna i Sverige.
Men självklart. 9000 personer hit eller dit, vad spelar det för någon roll?

Jag anser att gränsen borde stängas helt.
De enda som skulle få komma in i Sverige är de som ska studera och kan bevisa detta eller de som har fått ett arbete som gör att de kan försörja sig.
Utöver det borde inte längre ett svenskt medborgarskap vara en garanti för att någon får stanna i Sverige. Anledningen till det är enligt mig att vi har gett bort dem.
Det borde införas tester för att bli "riktig" medborgare i vårt land.
Är du född här så glider du på ett bananskal men det är absurt att vem som helst kan rösta och bestämma vem som ska styra vårt land.
Det kan vara personer som inte talar ett ord svenska eller vet någonting om hur vårt land fungerar, men de får rösta om vem som ska bestämma.
Vi kunde lika gärna infört rösträtt från tolv års ålder då.
Kunskapen om hur landet fungerar ligger nämligen i den nivån för många.

Det är nu jag kommer bli anklagad för att döma alla.
Självklart gäller det inte alla men när vi har rikspolitiker som anser att vi måste lära människorna, främst männen, som kommit till Sverige att man inte får röra andras kroppar utan tillåtelse är något fel, När komvux nu vill att det ska göras ännu lättare kurser för att lära sig svenska, då är något fel. Alla var uppenbart inte så utbildade.

Jag har pratat med människor som arbetar inom branschen som säger att många inte ens kan skriva sitt namn, De har på pappret gått flera år i skolan men kan inte sitt namn.
Det här med att flyktingar själv uppger hur mycket de har gått i skolan, utan att kunna bevisa det med ett papper, fungerar uppenbarligen inte heller då flera, helt tydligt, har en helt egen uppfattning om vad de kan och inte.

Sveriges befolkning är ungefär tio miljoner och varannan anser att vi ska minska flyktingmottagandet.
Det kanske är dags att sluta idiotförklara dem som vill det och inse att förändringens vind äntligen är här. Vi behöver ordna upp problemen som finns i vårt land innan vi kan hjälpa några andra här.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/varannan-valjare-vill-ta-emot-farre-flyktingar