lördag 8 juli 2017

Ut i ljuset!

Mer kroppsarbete, kortare arbetsdagar och ett stort skyddsnät.
Är tanken att alla ska arbeta med praktiska saker då?
Men bara om de är ariska?
Tack Almedalen för att NMR fick vara med!
sr.se

Det är precis detta jag har väntat på.
Låt ljuset skina på dem så kommer alla, utan längre förklaringar, förstå varför denna grupp inte fungerar. NMR tycker att politiker, journalister, feminister och hbtq-personer är landsförrädare och för dem ska det finnas dödsstraff.
Exakt vilka är då ok?

Rent utseendemässigt räknas jag nog som arisk även om min familj i grunden inte är svensk.
Blåögd och ljus, så skulle jag nog beskrivas, och med en väldigt liberal syn på det mesta.
Jag tycker det är töntigt att vara feminist men jag tycker inte att de ska dömas till något straff då jag tänker att de förmodligen vaknar upp en vacker dag.
HBTQ. Ja, vad ska jag säga om andra människor?
För mig spelar det ingen roll vilka som älskar varandra eller hur bara de mår bra.
Ett liv är för kort för att ens lägga energi på det men Nordiska motståndsrörelsen anser att dessa personer ska avrättas. Om de ser ariska ut då?
Och vem ska döma dem?

Då NMR inte anser att politiker, som faktiskt är valda av folket, är ok då de inte tänker likadant som de själv gör så hur ska de välja ut vilka som ska sitta att döma?
Jag som då är arisk utanpå men inte inuti, är politiker och som anser att andra människor ska sköta sitt eget och låta alla älska vilka de vill, får jag leva då?

De vill införa en nazistisk ideologi i skolan men vill ha kortare arbetsdagar.
Ska alla barn gå i skolan färre antal timmar för att istället gå i skolan alla årets dagar?
Eller de ska utföra kroppsarbete de andra timmarna?

NMR är för mig till för de personer som inte har tänkt så långt.
Det finns många tankar som är fina men som inte fungerar och jag skulle vilja bunkra ihop NMR med kommunister och islamister.
Det finns säkert något bra i varje grupp men det är väldigt svårt att urskilja på grund av alla de korkade delarna i det.

Jag är inte överdrivet glad över invandringen och anser att vi bör se till de som finns i vårt land innan vi ska hjälpa hela världen.
Jag vill dock inte rensa ut människor för att jag inte tänker som dem eller för att de inte ser ut som mig. Mångfalden berikar.

Precis som jag reagerar mot skolor med religiösa inriktningar, som religioner som anser att könen inte är lika värda eller tycker att homosexuella ska dödas reagerar jag mot deras tankar.

Det är precis detta jag tänker när jag vill att ALLA ska få delta på exempelvis Almedalen. Släpp ut dessa organisationer i ljuset så att glorifieringen försvinner.
Syna dem i sömmarna istället för man behöver inte vara speciellt intelligent för att inse att deras idéer om hur Sverige ska se ut är fantasier som inte fungerar.

NMR är en typisk våldsam sekt som består av, främst, män som fått för lite kärlek i sin uppväxt och som egentligen hade behövt en kram från någon som viskade till dem att de är bra som de är.
De flesta växer ifrån detta och det är jag tacksam för.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nazism-i-skolan-och-dodsstraff-detta-vill-nmr