lördag 28 oktober 2017

En sanning med modifikation.

Alla utvisade afghaner dör i sitt hemland!
Ung i Sverige menar inte bokstavligt utan psykiskt när Uppdrag granskning får tag i dem.
Statistiken säger att en av alla återvändande från Sverige har dött men Afghanistans egen statistik visar att det inte finns en enda incident hos de 20 000 som har återvänt sedan 2002.
Det värsta problemet är enligt artikeln att få ekonomin att gå ihop för dem som kommer hem och inte det faktum att det är oroligt i hela landet.
svt.se

Artikeln vinklas mot en kille.
Han säger sig vara sjutton men han har sökt visum i fem länder, ljugit i tre av dem om vem han är och de andra länderna är överens om att han egentligen är född 1990 och därmed är vuxen att ta sitt eget ansvar. Sverige måste ha gjort en liknande bedömning.
Den stora, återkommande frågan måste vara hur många av de 35 000 personerna som kommit som ensamkommande som har samma historia.
De känner inget hopp, ingenting, när de återvänder.
De har det fattigt och vill tillbaka till Sverige.

De som återvänder dödas inte.
Det är en ren lögn så det kan inte användas.
Ekonomin är ett problem och däri ligger garanterat sanningen.
Det kostar för dem att bo i Afghanistan för Sverige har gett dem en stadig inkomst via bidrag. Hade de tänkt efter hade de sparat lite av den.
Det måste säga sig själv att vi inte kan hjälpa alla människor som anser sig ha det fattigt och ska vi det så får det ske enligt kvotflyktingsystemet.

Svensk lag har kanske blivit tuffare men det påvisar mer att den var fel tidigare.
Vi kan inte hjälpa hela världen och vi skulle inte ens ha släppt in dem.

Jag tycker oerhört synd om dessa människor men de som sprider rykten om Sveriges förträfflighet borde få en riktig känga. Hela det svenska systemet är fel som så givmilt ger så mycket.
Det är anledningen till att människor vill till ett litet kallt land i Norden.
De är inte intresserade av varken miljön, naturen eller den svenska skolan så länge de klarar sig bra på det de har. Vårt system är fel och det börjar äntligen stramas till och stämma.

Ung i Sverige kanske ska lära sig pengars värde innan de ställer sig och anser att varenda människa som befinner sig i Sverige ska få amnesti.

https://www.svt.se/special/afghanutvisningarna/