torsdag 9 december 2021

Följ pengarna..

Tänk tanken att ingen från och med idag testade sig för corona.
INGEN.
Inga fler siffror som berättade hur många som var smittade, då den siffran oavsett inte påverkar någonting. Den absolut största majoriteten märker inte att de har denna fruktansvärda sjukdom.
Hade vi slutat testa så hade vi enbart fått fokus på de konkreta siffror som finns kring hur många som vistas på sjukhus och är inlagda på IVA.

I dagsläget befinner sig 54 personer på IVA på grund av corona. 
Detta gäller hela Sverige. 
Av vår befolkning på över tio miljoner individer så är det 54 stycken som är inlagda vilket för de flesta bör kännas rimligt att kalla för "lite". 
När det var som värst när allting drog igång så låg det ungefär 400 individer inlagda samtidigt.
I hela Sverige.
Antalet platser var då uppe och vände på 1000 stycken men de cirka 500 fasta platser som alltid finns hade räckt. Problemet är om det händer något annat som kräver att människor behöver extra vård.
Problemet i grunden har alltså från dag ett varit att antalet vårdplatser är för få, inte att sjukdomen är dödlig.

Nu införs nya restriktioner igen och jag står exakt lika frågande nu med och undrar vad andra ser som jag inte ser. Jag ser nämligen 54 inlagda personer i ett helt land.
I Blekinge är det 5 inlagda där 1 får vård på IVA.
På IVA i Skåne ligger det 8 personer.

De som då ligger där. 
Är det fullt friska personer?
All statistik talar för att det är extrem otur om så är fallet då den absoluta merparten av dem som hamnar där är väldigt gamla, oerhört överviktiga och utöver det har andra underliggande faktorer som spökar.
Med andra ord så kunde de ha legat där oavsett.

ÄR det då ovaccinerade som dödar alla som dör?
Nej.
De som är vaccinerade anser sig vara skyddade för att vaccinet är så bra... men nej.
Du måste ändå testa dig för symptom då vaccinet faktiskt inte skyddar dig.
Vaccinet.. ja, de säger att det ska skydda mot svår sjukdom men Folkhälsomyndighetens egna undersökningar - som media inte skriver om men som jag länkar nederst - visar att det är fler som dör fullvaccinerade än ovaccinerade. Hur ställer man sig då till det?
Jo, genom total tystnad.

En sida av debatten syns ständigt och jag ser detta som metoo-vågen som drog igenom samhället. Därefter BLM-rörelsen. Nu skapas grupper och skällsord för dem som inte är vaccinerade och alla som ifrågasätter anses vara korkade och dumma. 
Dessa vet inte vad Frivillighetsprincipen är eller varför den fastställdes efter Nürnbergrättegången. De kan inte se likheterna.

Min inställning sedan dag ett är denna:
Följ pengarna.
Den pandemi som det skrivs så mycket om.. den hade inte varit en pandemi om inte media drev frågan och politiker rädda för att bli av med sin egen plats hade fört den.

Vaccinet har inte visat sig effektivt.
Nedstängningar har inte fungerat vilket jag påpekade redan innan.
Det handlar nämligen om historia.
Se bakåt och förstå.
Implementera det sedan i nutid.
Ingen kan fly från en pandemi för den kommer att ta sig igenom befolkningen oavsett och när den har gjort det så kommer den försvinna genom att försvagas tills ingen märker av den.
Inget är så bra som kroppens egna system och jag litar mer på Darwins teorier än på så kallade experter.
Vi överlever detta med.

Hade vi följt pengarna och sett vilka som blir rika på detta och motarbetat där, slutat att testa varenda litet symptom och istället fokuserat på människor som faktiskt är sjuka.. då hade pandemin redan varit över.