tisdag 5 maj 2015

Nu kan det hända!

Om nu alla riksdagsledamöter lyssnar på väljarna istället för partitoppen så kan det ske något bra inom en snar framtid. Riksdagsledamoten Finn Bengtsson har visat att det finns de som vågar!

Finn har nu öppet gått ut och sagt att han inte kommer sitta tyst när den rödgröna rörans budget går igenom och det är äntligen ett slag i rätt riktning! Han skriver dessutom att DÖ var bestämd över öronen på riksdagsledamöterna och detta är väldigt intressant. Det betyder nämligen att det fina ordet demokrati får en känga. Var är demokratin om det är en liten grupp i toppen som bestämmer allt?

Nästa stora fråga är egentligen varför ingen annan protesterar, av alla Moderaterna och Alliansens riksdagsledamöter, varför säger ingen något?
Tar alla bara toppens beslut och försvarar det sedan?
För mig är det helt skrämmande. Demokrati är det finaste vi har och det ska försvaras. Märkligt är då den tystnad som har infunnit sig. Finn vågar nu säga något men hur i hela världen har det kunnat ta sådan tid? Det betyder att några få har skrikit "Hoppa!" och dessa personer, istället för att ifrågasätta, svalt motargumenten och det sunda förnuftet för att skrika "Hur högt!?"

svd.se
De rödgröna för en politik som är direkt skadlig för hela Sverige och de blå ska bara acceptera det? Jag hoppas verkligen att några till vaknar och fäller den katastrofala budget som ska upp på bordet snart. Motargumenten som kommer fram visar tydligt på att det är en partitopp som bestämt både frågorna och svaren. Vi ska minsann inte ta hjälp av några odemokratiska och rasistiska krafter. Nej, det är verkligen mycket bättre att titta på hammaren och skären!
Vi ska minsann inte låta 13% av väljarna bestämma i Sverige.
Ok, har ni följt nyheterna den senaste tiden?
Jag har skrivit om detta de sista fyra åren, minst.
Sverigedemokraterna kommer fortsätta växa så länge övriga partier utsätter dem för den kvalificerade mobbning jag anser vara fallet. Menar toppen att 13% av väljarna är tröga på något sätt? Antalet "tröga" har uppenbarligen vuxit sedan sist och fler kommer de bli.

Det enda sättet att stoppa den gång som nu sker är att börja ta upp de frågor väljarna vill ha svar på. Börja diskutera invandringen och behandla alla partier på samma sätt. Hugg på miljöpartiet för deras landsbyggdfientliga politik, hugg sverigedemokraterna på deras konservativa tänk och vänstern för deras totalt verklighetsfrånvända uppfattning om allt. Gör det på samma sätt bara, med ord. Tala emot varandra, ta sedan i hand och bete er som folk.

I mitt älskade Sölvesborg har Sverigedemokraterna varit en verklighet betydligt längre än i Stockholm. De sista åren har de hörts men i stort är det inget märkligt för de som sitter på deras stolar är som alla andra och i en liten kommun känner man de flesta som sitter på en stol.

Vad som än händer; Finn Bengtsson!
Stå på dig!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/moderat-riksdagsledamot-trotsar-decemberoverenskommelsen