måndag 12 december 2016

Sanningssägarna Expo.

Kommunist?
Javisst?
Annars räcker röda tankar.
Det är nämligen vad som behövs för att bli en del av Expo.
Där får du dessutom titeln som sanningssägare och det du gör kommer aldrig att ifrågasättas.
Skulle någon ändå våga kan du hänvisa till att det som skrevs mot dig förmodligen skrevs av någon högerextrem sida på nätet varpå du kan hacka personerna bak för att sedan, utan någon rättslig dom, hänga ut dem för en fis på tvären.
Vad som helst.
Du blir med Expos hjälp statens högra hand för vad som händer i Sverige.
Om det som händer ligger i det egna intresset förstås.
svt.se

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN BÖRJAR BLI STORA!
Akta er!
Nazisterna är nu på frammarsch och de har rekryterat många de sista åren!
30% av dem är dessutom väldigt aktiva så se upp.

Hmm. Vänta nu lite.
Nordiska motståndsrörelsen har i Norden 250 medlemmar varav över hälften finns i Sverige.
Ok. I Sverige finns det alltså strax över 175 medlemmar.
30% av de 250 personerna, alltså 75 personer vilket i Sverige då innebär max 40 personer, är kända högerextremister. 159 av de 250 personerna ingår i aktivistdelen. Så vi säger att cirka 80 personer är aktiva nazister. I en befolkning på cirka 10 miljoner människor.
Det innebär att en person på 125 000 invånare är aktiv nazist.
Hjälp!

Tro mig. Jag tycker inte om nazismen och anser att människorna som utövar detta har någon form av fel. De har inte haft några vänner, sökt sig till extremkretsar och hamnat inom nazismen. Tragiskt.
Jag är dock inte rädd för dessa människor. De är för få i ett land som är väl upplyst om vad nazismen står för. Då det dessutom är Expos siffror kan man starkt ifrågasätta om de stämmer då de klart står en bra bit till vänster inom den politiska världen och därmed inte bör uttala sig om det som blir deras motståndare. Det ska opartiska människor göra.

Utöver detta kan jag då sätta detta i proportion till att det de sista månaderna dött tiotalet människor. De har blivit skjutna. Mord är inte längre något ovanligt. Rättegångar om islamister och jihadister rör upp i tidningarna och samtidigt vittnar flickor i Sverige om att deras bröder styr dem. Deras mammor utesluter dem ur familjen för att de vill vara som alla andra svenska tjejer. Hedersvåldet har gjort en klar entré, homosexuella får akta sig och barn blir i Sverige skenavrättade.
Kvinnor är inte värda någonting.
Man kan gå på IKEA och bli nerstucken för att man ser svensk ut, bli gruppvåldtagen och tafsad på för att dessa män "inte förstår bättre" (alla svenska män alltså). Stenkastning mot utryckningsfordon är vardagsmat och det brinner eller slåss ständigt på något boende.
Säpo har identifierat cirka 140 personer som åkt till IS men de tror att siffran är betydligt högre och 300 personer har nämnts. (2015)

Sen vill Expo att jag ska vara rädd för cirka 80 nynazister som befinner sig i Sverige?
Nej, verkligen inte.
Gör lite undersökningar om varför Malmö och Göteborg kapsejsar i gängbråk istället.
Det lär inte vara på grund av alla de extrema nazister som finns i Sverige, och det kommer jag fram till utan att göra någon undersökning.
(Och utan att ha något till övers för nazister för er som nu tänker dra det kortet).

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/expo-granskning-nordiska-motstandsrorelsen-pa-rekryteringsoffensiv