söndag 25 mars 2018

Amöbor; ryggradslösa djur.

Sverige ska lära ut de svenska värderingarna!
Detta anser nu civilminister Shekarabi.
En amöba är ett djur utan ryggrad som formligt anpassar sig till sin omgivning.
Den omsluter sitt byte för att sedan med enzymer förinta det som en gång varit.
Kan någon förklara skillnaden mellan dagens politiker och amöbor så tar jag tacksamt emot fakta. För mig är det nämligen en total katastrof när man beter sig såhär.
svt.se

Det finns ett enda parti som stått för att det finns svenska värderingar och de har fått ta oerhört mycket sk*t för det. Jagats över sin rasism och sitt grumliga förflutna.
Mitt eget parti har totalsvängt de sista åren och trots att några få människor har flyttats från sina positioner så är de flesta fortfarande desamma. De få som har vågat säga emot har väntats ut och förflyttats så fort tillfället har funnits.
Samtidigt så pratar vi om demokrati.
Politik är demokrati.
Det människor inte vet när de röstar är att det de röstar på är den externa demokratin för i slutänden är det en liten klick människor som bestämmer ändå. Som tar besluten och förväntar sig att alla andra ska bete sig och följa piskan.

Detta sker, enligt min uppfattning, i alla partier.
Ingen vill ha de där medlemmarna eller fritidspolitikerna som aldrig gör som de blir tillsagda, som går emot i det mesta, har egna åsikter och inte är tysta med dem.
Det de inte tänker på är att det är just de där, som aldrig är tysta och nickar med, som förändrar politiken.

Ardelan Shekarabi säger nu samma sak som Sverigedemokraterna.
Samtidigt som det tog honom fem år att förstå att det partiet uppenbarligen hade rätt i den frågan så vägrar hans parti att bjuda in desamma i förhandlingar om ekonomin.
Samma parti umgås dock gärna med diktaturen Nordkorea.
Känns det verkligen ok för er som röstar?

Jag har blivit jagad om detta och många jag känner har blivit jagade när de har påstått att det finns något som svenska värderingar och svensk kultur.
Vi ska inte vara så rädda för att stå för det som är vi!

Problemet blir dock att människor som Aschberg, Ernman och Expo getts ett oerhört stort förtroende. De ensamma har kraschat många människors liv och bakom dem har etablissemanget stått och klappat i takt. Varenda sunt tänkande människa har ifrågasatt om detta är ok och nu visar det sig tydligt att de styrande har haft fel.
NU har de upptäckt det!

Nu, när våldsbrotten, gruppvåldtäkterna och skjutningarna i Sverige har eskalerat.
Man pekar fortfarande inte ut någon men man kan iallafall påstå att det finns svenska värderingar och att de ska läras ut till dem som flyttar hit.
Med risk för att vara bitter, hemskt och Petter viktig: Det är försent.
Det är redan kaos i Sverige och ni har inte mitt förtroende att nu äntligen ta tag i det som de flesta andra såg för länge sedan.

Jag har varit med i politiken i snart tjugo år och det gör mig illa att vuxna människor kan göra och bete sig hur de vill, för att sedan vända helt och göra likadant som de utsatt andra för.
Det är hyckleri och likt amöban har de ingen ryggrad.
Trots bristen på den ställer de sig rakt och tycker att de är Sveriges svar för framtiden.
Hemskt.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6917820