fredag 9 mars 2018

Sverige nästa.

Imamer fick gå in och medla i gängbråken som ständigt gäckade polisen i Nörrebro, Danmark. Danska regeringen tyckte det var fel men skjutningarna försvann.
Tänk att så mycket kan skilja ett sund åt.
sydsvenskan.se

Då det är imamer som går in och medlar blir det väldigt uppenbart vilka det är som ställer till det, till skillnad från i Sverige där man låtsas som om det är de stackars barnen födda på nittiotalet som har haft för lite fritidsgårdar. Imamerna i Danmark gick in och pratade med barnens föräldrar samt barnen. De lyckades då med något ingen annan lyckats med; det blev stopp på skjutningarna.

Skjutningarna bör räknas som ett massivt problem i Sverige.
Under hela min uppväxt, oavsett vad media påstår om statistiken, så hände det inte så mycket som det gör idag. Jag minns med obehag Helen-mordet.
Bilden på flickan som var några år äldre än mig och jag tror inte någon från den tiden inte kan se hennes ansikte i sitt minne när de hör namnet.

Det har tyvärr alltid varit de som mördat andra.
Det finns sjuka människor som gör hemska fel men inte som idag.
Idag går det ibland inte timmar mellan händelserna.
Sverige borde kanske ta in imamer.. eller inte.

Jag tror inte på att ge en religiös grupp så mycket makt oavsett.
Jag anser att problemen finns på andra ställen.
Det första är att vårt land dels tror att alla som kommer hit förstår vår kultur och vårt tänk, dels anser att alla ska förstå det. Vi förklarar inte, för människor med utbildning bör förstå reglerna i det land de har valt att flytta till.
Det andra bekymret är lagen.
Beter man sig såhär skulle man utvisas med omedelbar verkan.
De som skjuter och beter sig illa har förverkat sina chanser att få stanna här.
Jag bryr mig inte om vilka hot de har mot sig för de ska inte stanna i detta land och ge dem som sköter sig dåligt rykte. Det är inte schysst.

Imamer är alltså enligt mig inte rätt väg att gå utan en lagstiftning som förpassar buset dit det kom ifrån. Det finns inte en enda anledning till att Sveriges skattebetalare, utöver snällheten att betala allt till dem, även ska utsättas för fara när de inte känner sig nöjda med sin livssituation.
Det måste vara slut med daltandet.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/skottlossningarna-i-norrebro-upphorde-efter-medling-men-regeringen-sager-nej
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-ar-danska-regeringens-forslag-for-att-minska-parallellsamhallen