måndag 7 juni 2021

För kvinnor är bättre än män?

Män och en kvinna springer samma sträcka och kvinnan springer på en rekordtid. Det räknas dock inte, av den enda anledning att hon är just kvinna.
Detta i en värld där det bara ska finnas "hen".
Alltså, i ett land och i en värld där kvinnans rätt är viktigast - men du får inte vara kvinna. Ett land där männen inte får vara män för de ska vara hens som helst beter sig som allt annat än vad som är manligt, DÄR är det ok att särskilja på denna insats?
Sport är inte min sak och jag kan ingenting kring de flesta sporter.
Problemet i detta är att hon sprang med män och att de då ska ha agerat draghundar till henne, likt kaninen när hundar springer ikapp.
Har de då, inom denna sportvärld, uppfattningen att män och kvinnor inte är lika?
Att männen är mycket bättre?
Försök detta inom någonting annat så hade det blivit ett ramaskri.

Så du vill vara med i en styrelse som kvinna?
Nej, det är du inte godkänd till. Kanske arbeta inom ett visst yrke? Nej, det gills inte. 
Hela världen anpassar sig nu åt att ingen ska få vara varken man eller kvinna, men när en kvinna nu springer så att hon klarar ett världsrekord, då godkändes inte det för att hon är just kvinna och sprang med män!?
Det blir som ett moment 22 där alla ska försöka vara rätt, men där ingen kan lyckas med det då ramarna fortfarande är gamla.
Kvinnor ska vara sig själv, tuffa och feminister men sprutar gift och silikon överallt.
Män ska vara manliga, lyfta skrot och göra det i en rosa tanga.. 

I min värld spelar det ingen roll om du är man eller kvinna, umgås med alla eller ingen, men enligt mig så kan det inte vara svårt att godkänna att en person har sprungit en sträcka på en viss tid.