torsdag 26 augusti 2021

En direkt lögn!

"I det långa loppet kommer vi skapa en bättre värld. 
De (människor som flyttar till Sverige) kommer komma in i det svenska samhället och bygga Sverige med oss."
Orden är Reinfeldts från talet om öppna hjärtan 2014.
BRÅs nya undersökning pekar på den direkta motsatsen.
Inte nog med det så står nuvarande moderata partiledare och säger såhär:
"Vi har ju varnat för precis den här risken.
Riktigt stor invandring och riktigt dålig integration skapar utanförskapsområden, och de göder kriminalitet."
Han menar att de flesta i Sverige visste att det var såhär.

Jag är ibland så tacksam över denna blogg för jag kan med svart på vitt peka på att jag ALDRIG har stått bakom detta. Ulf Kristersson däremot, han stod och hyllade Reinfeldt. Klappade händerna över den mannens förträfflighet och menar nu att att han och partiet hela tiden har tyckt precis tvärtom.
Hur kan man ens sova om natten!?

För mig är detta den översta gränsen i hyckleri och problemet är journalister som inte ställer just de här frågorna. Hur kan man godkänna att ett partis högsta representant står och ljuger rakt ut!?
Moderaterna ansåg att ALLA skulle få komma till Sverige.
Alla gränser skulle öppnas fullständigt och all form av kritik slogs ner som rasism.
Vi, åtminstone jag för övriga i det partiet i detta länet klappade takt med Reinfeldt, skrek rakt ut. All logik säger nämligen att du inte bara kan släppa in vem som helst. 
Jag och många andra med mig visste att det var på detta sätter, men det vägrade både moderaterna som parti och dess ledning ta till sig. Nu står vi här.
BRÅs rapport färskt i minnet.
Känns det bra?

BRÅ. Denna rapporten borde komma ständigt och inte så sällan som möjligt för den är det enda som vi sedan kan använda för att se.
Och lösningen är inte att tycka synd om.
Det ska inte in varken fritidsgårdar eller personal utan lägg det istället som så att när de små telningarna i dessa områden, blir stora. DÅ ska man sluta dalta och istället begära fullständig koll.
Utvisa hela familjerna när ett av barnen hittar på skit så tar det ett dygn innan alla dessa vuxna stramar upp reglerna och kräver att barnen ska sköta sig. De ska stå till svars för vad telningarna gör!

Jag vet ju inte vilken verklighet toppen inom moderaterna  förespråkar men jag kan säga att tidningarna inte ljuger i detta fallet. Det är sant att man kan vara regeringsbärande och uppenbarligen helt ute i det blå. Detta bevisar bara precis vad MED påpekar hela tiden: Sittande partier kommer aldrig erkänna sina fel och vill man se en förändring kan man inte rösta på de partier som skapat problemen.
Fy för den dubbelmoral som sprids i dessa led.