tisdag 3 augusti 2021

Sverige ger pengar till Hamas.

Israel - Palestina.
En av de konflikter i världen som ständigt är under uppdatering och som i nio av tio fall i svensk media, väljer sida. Med en feministisk regering som har erkänt Palestina som stat, är det inte konstigt att även media vinklas ditåt.

Artikeln berättar om förödelsen i Gaza. 7000 bostäder är förstörda men trots att de måste bygga så stoppar Israel importen av byggmaterial då detta kan användas för att Hamas ska bygga nya tunnlar.
Som jag ser det så är det då inte Israel som är problemet, utan Hamas.
Vad gör då Palestina åt detta?
Jo, men det är ju det kluriga för faktumet är att Hamas faktiskt är den styrande falangen i Palestina. De har dessutom blivit valda till den positionen av folket redan 2007.
Detta innebär att när pengar skänks till Gaza, som är en del av Palestina, för att bygga upp det som har förstörts.. då skänker man pengar rakt in i en terrorstämplad organisation.
En terrorstämplad organisation som har som första mål att förgöra Israel.
Därmed förstår jag att Israel stoppar all form av tillförsel av byggmaterial. 
Allt annat hade ju varit som att skjuta sig själv i foten.

SVT åker till Gaza-remsan och gör ett reportage om hur lång tid det tar att bygga upp det som har förstörts. Det är väl helt ok, men varför inte ge bakgrundsförklaringen?
Problemet är att vårt land av någon anledning vurmar för ett land vars existens bygger på att förgöra en annan existens.

Ok, de är arga för att världen ansåg att Israel var ett land.
Den känslan kan vara godkänd ett tag men nu hände detta 1948, inte 2018.
Är boende rädda för framtida oroligheter?
Då måste de genom en folklig rörelse flytta på det styre som matar alla som går i skolan med hat. Deras läger för att indoktrinera barn borde vara den slutgiltiga varningssignalen på att de måste lära sig klara sig själv.

För tänk... Palestina som land får enbart av Sverige 850 000 000 om året i bistånd.
850 miljoner svenska kronor.
Kronor som sponsrar terror, hat och ojämlikhet då kvinnor och män inte har samma premisser. Dessa pengarna och den röda regeringen godkänt. Vid ett maktskifte så säger de blå partierna att bidragen ska minska något.

Min uppfattning?
Ta bort biståndet helt och hållet.
Varför sponsra den terror som föds där och som sedan i många fall har tagits till Sverige?
Låt Palestina stå på egna ben.
Sluta dalta med en terrorstämplad organisation!