fredag 6 augusti 2021

När de livegna blev en nyhet.

Mitt liv, mina val.
Jag är liberal ut i fingerspetsarna kring allt som rör individen.
Jag bestämmer över min kropp, du över din.
Om det då betyder att du inte vill ta ett vaccin av något slag, så är det för mig ok.
Vill du ta den sprutan så gör det.
Det är upp till dig!

Alla barn födda i Sverige lämnar ett blodprov som många gånger tas i huvudet. Det så kallade PKU-testet skulle kunna användas för att kontrollera brottslighet då det har tagits sedan sextiotalet. Man gör det dock inte för man anser att den personliga integriteten är så mycket viktigare.

Detsamma gäller sedan om du väljer att vaccinera dig mot röda hund, mässlingen, polio, difteri.. det finns många. Du finns ändå inte i ett allmänt register och du behöver inte berätta om du har tagit dessa beprövade vacciner eller inte.

Polisen fick härom året skällning för att de hade gjort olika register med människor som begick kriminella handlingar eller umgicks med dem. Det var rasism och inget någon fick ägna sig åt!

MEN.
NU ska alla in i en fålla. 
Vaccinerade eller inte vaccinerade mot corona.
Covid-19 skulle ju då vara i klass med standardvaccinerna - vilket det inte är.
Corona är nämligen inte så farligt som de sjukdomarna är.
Corona är dessutom en nyhet som kommer fortsätta rulla i flera år precis som alla andra influensor. Influensor fungerar nämligen så.

Världen över protesterar nu människor.
Både i Israel och Italien jämför man vaccinationspassen med Hitlers sätt att sortera människor och jag håller med. Det finns nämligen ingen logik i detta tänk.
Du kan få HIV, AIDS eller ebola - sjukdomar som är betydligt farligare - och sedan resa vart du vill i världen. Ingen kommer kolla. Dödligheten i cancer är över trettio gånger så hög som för corona men ingen bryr sig. Hade samma pengar plöjts ner i att forska kring detta som världsekonomin har förlorat på denna pandemi, så hade mysteriet varit löst.

I hela världen har människor börjat demonstrera och i USA går delar av myndigheterna ut och säger att man INTE får göra skillnad på vaccinerade och ovaccinerade.

"Vi håller på att skapa ett segregerat samhälle. Det är ofattbart att man gör såhär i de mänskliga rättigheternas land. Jag har aldrig demonstrerat förut men jag anser att vår frihet är allvarligt hotad." Demonstrant i Frankrike.

"Det gröna passet är bara ett redskap för utpressning för att försöka tvinga fler personer att vaccinera sig."
Demonstrant i Italien.

Jag kan bara hålla med.
I en tid, och i en vecka, där alla människor ska ha samma värde sorteras nu inte bara människor utefter deras olika läggningar och kön - utan även efter om man valt att ta en spruta eller inte.
Detta går till överdrift.
Det är inte ebola som har spridit sig!