lördag 4 februari 2023

Skämt, ålfiske, misshandel eller timeout?

Bödelns lott faller såsom media väljer, och media är som regel grönröd i Sverige.
Det kanske inte är något som alla håller med om men min uppfattning står väldigt klar. Vi har ett samhälle där alla ska skolas i HBTQ.. iA+.. för akta så ingen känner sig utanför eller kränkt!
Alla är hen.
Alla ska göra det man känner för och leva ut sitt liv.
En skön medial tanke om att alla ska göra det de själv mår bra av och flyta med.
Ifrågasätt något inuti Sokrates grotta så har vi ett problem.

Vi har nu en statssekreterare som efter många om och men avgick.
Uppenbart, då det tog över en vecka, är att det inte sattes som ett krav varken från statsministern eller någon av de övriga. Sekreteraren hade fiskat ål, skrutit om det och blivit påkommen varpå han dömdes för det brott han hade begått. Han kunde inte behålla sitt jobb då det ansågs olämpligt att vara dömd för ett brott, inte erkänna det och sedan jobba med högsta politikern i Sverige.

Centerpartiets nya ledare Demirok är inte bara dömd för misshandel en gång utan två.
Båda tillfällena i ungdomen men ändå.
Han belönades med en partiledarroll.
Han hyllas av de flesta centerpartister över att han ska föra partiet vidare och det anses bra att han har en annan etnisk bakgrund och religion.
Heja!
Misshandel?
Nej, men det var ju inte så viktigt..

Kommunalrådet i Sölvesborg gick tvärtemot allt som lovades.
Folk reagerade och snyfthistorier har skrivits ut om hur hemskt det har varit för henne. Hon har känt sig jagad! Människor har sagt att hon har gett girigheten ett ansikte.
Jag kallar det snarare att hyckleriet har fått ett ansikte.
Högre lön, det glömmer människor efter ett tag, men sveket.
Det sitter där.
Svek, det är när man gör tvärtemot vad man lovade.

Jag skämtade.
En fabricerad bild som alla var med på. Jag tvingade ingen att hitta på egna rörelser eller att vara med. Det gav den andre moderaten en betald topposition i kommunen. Samtliga som röstade för att utesluta mig har idag toppositioner inom politiken runt om i länet. Samtliga har bytt åsikt och står inte för någon ryggrad utan för vad man tror genererar pengar.
En skämtbild ska man alltså bli utesluten för.
Att bli dömd för ett brott är ok.

I Olofström har vi en moderat som lyckats med det mesta men försvaras ändå av samma människor som uteslöt mig för en skämtbild. De tycker att denne moderat ska ta en timeout och invänta domen. En dom som handlar om penningtvätt kopplat till en kidnappning.
Det är alltså ok i moderaterna!?

För mig borde det för media bli väldigt tydligt hur det fungerar.
Människor som mig, som ifrågasätter och säger emot.. helt enkelt använder sin egen hjärna, de ska bort till varje pris.Det faktum att Elisabeth Svantesson granskades strax innan jag var skämtsam märkte de inte. Hon hade fuskat med en lägenhet med sin dotter, men det bara försvann när den där hemska människan som inte såg sverigedemokraterna som paria skämtade.
De såg sin chans, skällde på fåren och de flesta hoppade.

Sammanfattningsvis blir det såhär:
Grattis Demirok till din roll som partiledare!
Vilken tur att du bara har misshandlat människor och inte fiskat ål, åtalats för penningtvätt eller skämtat om kvinnans rätt att själv få uttrycka sig!