lördag 13 december 2014

Haha?

Det sägs att skadeglädje inte är något bra så jag ber om ursäkt: Haha!

Bromma flygplats blir kvar!
Detta är något bra för hela Sverige för till skillnad från vad den före detta regeringen med det totalt verklighetsfrånvända miljöpartiet i spetsen, så vill svenskar flyga.
Inte nog med att vi vill flyga, vi vill dessutom ha alternativ!

svd.se
Av alla de gånger jag har flugit till Stockholm har jag landat en gång på Arlanda och de övriga på Bromma. Fördelarna med denna lilla flygplats är oändligt många fler och min tacksamhet över att den kommer finnas kvar är oändlig.

Arlanda är vår stora internationella flygplats som ska ta hand om all större trafik.
Är det så svårt att se för miljöpartiets väljare?
Gissningsvis är det så för de bor bara i städerna och behöver aldrig tänka tanken på att ta sig till Stockholm.

Jag har skrivit tidigare att jag inte hade varit främmande för att återgå till den riksgräns vi hade innan 1658 för många gånger blir mycket fel. Stockholm må vara Stockholm och vår huvudstad men jag känner mig betydligt mer hemma i Köpenhamn.
Från det att jag kör hemifrån tills att jag befinner mig på Ströget tar det cirka två och en halv timme. Det är självklart beroende på hur många gånger jag kör fel, trafiken och exakt vart jag vill i staden men ungefär. Längtar jag hem går det lika snabbt.
Vill jag till Stockholm väntar sex timmar i bil alternativt en flygresa på en timme. Låter kanske bra men förutom flygresan på en timme ska jag ta mig till flygplatsen och sedan från den. Jag kan inte ha bilen full med saker med mig och med min tur hamnar jag alltid jämte någon parfym/rakvattensdoftande människa som ger mig migrän innan jag är framme.
Tåget ska vi inte ens tala om.

Den förre regeringen kanske tycker att sina nederlag är jobbiga men för mig innebär de lycka. Jag är glad att denna regering inte får ta fler beslut som är så skadliga för Sverige som detta eller liknande.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/nya-nederlag-vantar-regeringen