fredag 19 december 2014

Sunt förnuft segrade!

De stackars polishästarna blev friade från anklagelserna av att ha sprungit ner de oskyldiga och hjälplösa motdemonstranterna som befann sig i Limhamn.
Tänk, hästarna med poliser på ryggarna sprang rakt ut och siktade in sig på människor som gick och demonstrerade lugnt och försynt. Alla kunde se vilka de var och de var där av helt fredliga syften.
Inte nog med det så tog poliserna som satt i bilarna sats och körde med avsikt på dem.

Nej. De var där för att många gånger ställa till så mycket problem de kunde.

Alla har rätt att demonstrera i Sverige och det tycker jag är bra. Jag förstår det dock inte. Jag förstår inte varför man måste demonstrera.
Ok, du tycker inte som någon annan men måste du ut och bete dig illa för det?
I detta fall var det Svenskarnas parti som var ute och demonstrerade vilket de har sin fulla rätt till men detta generar massvis med, som jag ser det, vänstermänniskor som måste visa sin avsky. De utför en sorts våld för att motverka en annan.
Hade inte det bästa varit att helt enkelt stanna hemma?
svt.se
Tänk om ingen överhuvudtaget kom ut och visade sig när de gick förbi.
Tänk om gatorna hade varit tomma och de hade gått där helt själv!
Det hade inte blivit några artiklar av det. Ingen uppmärksamhet.
Kunde det blivit bättre för dem som inte ansåg att de hade rätt?

Att poliserna friades i detta fall tycker jag är bra!
I min värld är det sunt förnuft. Kommer det en bil, flytta dig. Kommer det galopperande hästar, flytta dig! Människokroppen är mjuk, bilar och hästar är hårda. Varnar polisen och ber dig flytta på dig så gör det för vi respekterar polisen! Det är de som gör att det är ordning och reda i vårt land.

Alla som har sett den omnämnda videosekvensen bör ha reagerat. Polisbussen rullar sakta fram när en person tar ett steg fram för att göra ett försök att stoppa den och blir påkörd. Min gissning är att de flesta tänkte som mig; men flytta dig!

Poliser och deras handlingar ska dömas på samma sätt som alla andra medborgares så detta tycker jag är bra! Dessa poliser har kanske gjort fel någon annan gång, det vet inte jag, men detta ska de inte dömas för. Vill du inte bli påkörd, gå då inte mitt i gatan.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/poliser-frias-fran-misstankar-vid-limhamnskravaller