tisdag 26 juli 2016

Den svenska sommaren är boven!

Våldtagen?
Antastad?
Skyll dig själv. Du skulle helt enkelt sopsorterat bättre.

Det är ytterst sällan som jag länkar skräptidningarna men denna gången går det inte att hoppa över det. Datorn slumpar fram nyheter och denna kom upp härom dagen. Artikeln i Expressen som påstår att antalet våldtäkter, gruppvåldtäkter och sexofredanden hade med vädret att göra.
What?

Detta är ett extremt bra sätt att peka på den PK-elit som styr media och Sverige.
Varför gå som katten runt het gröt?
"Experten" Börje Svensson säger att vädret kan ha en påverkan. Jo, det förstår alla. I Sverige har vi nämligen årstider och de som går på festivaler eller liknande ställen vintertid är få. Min gissning är då även att det alltid har varit så här. Våldtäkts och ofredandetopparna har alltid varit sommartid.
De sista åren har det dock eskalerat.
Varför?
expressen.se
Borgholm, där en kvinna blev utsatt för ett försök till en gruppvåldtäkt.

Jo, människor tittar på porr på nätet och kan sedan inte se att det inte är så det fungerar i verkligheten. Märkligt ändå. Sedan min ungdom, vilket nu börjar bli väldigt länge sedan, har det utan problem gått att få tag i porr. Det må hända att det är betydligt lättare idag men porren har alltid funnits där. Sommarvärmen med.
Varför har det då blivit så vanligt just nu?

Grupptryck och en dålig människosyn är grunden till gruppvåldtäkter.
Smart kille.

I Skellefteå var det festival i helgen. Det resulterade i tolv anmälda sexofredanden där kvinnor blivit omringade av män som tafsat. Det är nu vänsterfolket och PK-eliten ska hänga ut sig själv och berätta att de minsann också har blivit utsatta! Såhär har män alltid gjort!
Men NEJ, såhär gör inte män i gemen!
Sedan min tidiga ungdom har jag varit på diverse ställen och i flera städer. Jag har varit i Malmö och på Möllan och festat, strippklubb i Köpenhamn och förmodligen besökt vartannat större disco i södraste Sverige men nej, detta har aldrig någonsin hänt mig. Det kan vara så att jag är så ful att ingen någonsin har velat men under alla dessa år, alla dessa tillfällen, så har det hänt någon enstaka gång att en ensamt överförfriskad karl försökt peta på mig.
Försökt. Jag kan vara rätt snabb i svängarna när det gäller.
Aldrig någonsin har jag blivit omringad av män och ofredad. Aldrig.

Min alldeles egna uppfattning är dessutom att jag inte känner någon som har blivit utsatt för detta under hela min uppväxt heller. Jag tror nämligen att detta är ett nytt fenomen i Sverige. Min uppfattning är att Sverige nu drabbas av samma problem som Lara Logan stötte på mitt på Tahirtorget 2011. Min uppfattning är att detta är något kulturellt betingat som kommit till Sverige. Ett beting som säger att kvinnor inte är värda någonting och då speciellt inte om man lever så västerländskt som vi gör i detta landet. Märkligt i det hela är alla som istället för att se på detta med klara ögon istället väljer att skylla på väder och vind.
Sverige såg inte ut såhär för ett par år sedan.
Andra länder har haft problemet länge och i fjol drabbades Tyskland och Sverige.
I Tyskland drabbades nyårsfirandet.
I princip alla som drabbats pekade ut yngre män som sökte asyl i Tyskland..
Märkligt ändå hur tyska män har blivit på ett par år.

Så alltså, du som nu har blivit ofredad!
Värmen beror på växthuseffekten som i sin tur beror på att vi inte sopsorterar och använder tillräckligt mycket miljötänkande fordon vilket i sin tur gör att du får skylla dig själv. Hade vi inte haft en sådan varm sommar, där människor fick tillgång till porr så hade du kanske klarat dig.
Måtte de styrande vakna snart.

http://www.expressen.se/kvallsposten/forklaringen-till-vagen-av-valdtakter-i-sommar/
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/tolv-anmalda-sexofredanden-under-festival