fredag 1 juli 2016

Årets skämt.

Utnyttja över 100 barn, fotografera dem och få sedan fyra års fängelse.
Tadaa!
Sverige är fantastiskt!
"Bland annat döms läkaren för omkring hundra fall av grovt sexuellt utnyttjande av barn för sexuell posering, grovt barnpornografibrott, kränkande fotografering eller sexuellt övergrepp mot barn."
Många av familjerna som har blivit utsatta har behövt krisstöd från kommunen och rätten har tagit i beaktande att han sannolikt blir av med sitt yrke.
svt.se

Detta är pinsamt!
Det är lätt att säga att man ska vara förlåtande.
Jo, jag kan vara förlåtande på mycket och det mesta stänger jag dörren om när det blir jobbigt och sedan öppnas den dörren aldrig åter. Dock, hade någon rört barnen så hade de fått en ovän för livet för det finns nog inga gränser som skulle vara ett hinder om det hade uppdagats att någon hade utnyttjat ens barn sexuellt på något sätt.
Jag tror inte jag är ensam om det tänket utan det är den vanliga reaktionen från en frisk förälder. Man skyddar sina barn in i det sista och det finns inget man inte hade gjort för dem.

På något sätt är det en reaktion som få kan beskriva.
Jag minns som barn i de småländska skogarna hur jag fick instruktioner om vad jag skulle göra om jag hamnade mellan älgkon och dess kalv. Naturprogram visar hur de minsta djuren gör allt för att skydda sina barn och talesätt talar om detsamma. Modersinstinkten tar över när barnen utsätts för fara.

Skolläkaren i Falun får fyra års fängelse minus den tid han har suttit häktad och sedan sitter han bara två tredjedelar av tiden han är dömd till. Han är alltså snart ute men tyvärr mister NOG stackaren sin legitimation.. Buhu.
Han borde bli av med den omedelbart då han blev dömd.

Att som dömd sitta på ett fängelse där de andra får veta att man sitter dömd för brott mot barn kan inte vara lätt och ska inte heller vara det. De flesta har barn eller barnbarn, syskon eller vänner med barn som alla känner obehaget inför att det skulle hände dem något. Föräldrarna, syskonen och vännerna finns även på ett fängelse och dessa brottslingar ser garanterat inte mellan fingrarna på detta. Av alla brottslingar är de som utsätter barn för hemskheter de värsta och att de får fyra års fängelse är et hån mot barnen och familjerna.

Frågar ni mig är en nolla efter ett lagom straff.
Han bör inte komma ut igen men den böjelse han har.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/skollakaren-i-falun-doms-till