söndag 10 juli 2016

Tredje världskrigets upptakt.

Invandringen var det som var den slutgiltiga frågan och anledningen till att Storbritannien gick till folkomröstning om sitt medlemskap i EU. Brexit har varit på allas läppar och fortfarande berättar media vad hemskt detta är. Jag blir så trött.

Jag tror inte att tredje världskriget är på gång iomed detta. Jag tror inte att Europa kommer försvinna och dö på grund av deras utträde utan jag ser det mer som en positiv sak. Storbritannien har nu verkligen visat att EU har misskött sig. Mycket av det som EU skulle göra har inte fungerat och jag är själv tveksam till om vi ska vara kvar eller inte.
metro.se

Sverige betalar runt 40 miljarder kronor i avgift till EU varje år.
Hur mycket bättre hade vår skola blivit för dessa pengar?
Vår sjukvård?
Jag tror inte att man ska se saker negativt utan tvärtom men det som EU skulle göra har direkt missgynnat Sverige många gånger om. Trots den enorma avgiften, vissa pengar tillbaka, så har Sverige fått dra det tyngsta lasset med den invandring som kommit till Europa.
Kostnaderna, som enligt många visserligen inte finns, kommer bli verklighet för alla till slut. Alla som säger att det är så lönsamt, det ska bli intressant att se vad de säger när de inser att det inte stämmer. Alla som har kallats för rasister, ska de då få någon upprättelse?

Jag tror att samarbete är väldigt viktigt och Sverige är ett litet land i världen.
Då ska vi dock också agera som ett litet land som drar sin lilla del av rättvisa, miljö och ödmjukhet till stacken och inte agerar som om vi var en världsstat med mycket inflytande.

Jag anser att framtiden ska bli väldigt intressant ur många aspekter.
Jag tror dock inte att ett större krig är annalkande på grund av att Storbritannien nu kommer gå ur EU-samarbetet.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/starkt-stod-for-sjalvstandighet