lördag 2 juli 2016

Sjukdomen homosexualitet.

Av medkänsla ska de straffas med döden. En normal och sund tanke?
Sverige arbetar hårt för alla människors lika värde, nästan.
Av någon anledning godtar vi att vissa människor inte tänker likadant och tystnaden är nästan total för risken finns ju att om du ifrågasätter detta, då är du en rasist.
Mannen som påstår detta och föreningen som tog emot honom tillhör nämligen inte den "vanliga" trosinriktningen i Sverige.

Så ponera istället att en präst hade blivit inbjuden till en kyrka i Sverige. Där predikar han om att homosexuella bör dödas av ren medkänsla för att de är "fel".
Hur tysta hade media varit?
svt.se

Ovanpå detta så hade de i kyrkan som bjudit in prästen gått till attack och anklagat medier för att smutskasta denna fantastiska präst. Han är ju bra!
De hade påstått att han inte alls hade sagt på det sätt som tidningarna påstår och sedan dragit rasistkortet. Han anklagas säkert för detta hemska enbart på grund av sin tro.

Jag bryr mig inte om det är en kristen, buddhist eller muslim som har haft detta tal för det är förkastligt oavsett vem som sagt det. Pinsamt blir det dock när människor försvarar dessa felaktigheter. Hur kan man påstå att man står för människors lika värde när homosexuella ska särskiljas från mainstreamgruppen?

Faktum är att detta skedde i en moské. Faktum är att imamen är muslim och har hållit ett tal om vad hemskt det är med homosexualitet och att de bör, av medlidande, dödas.
Det var ingen kristen eller buddhist denna gång och att bara låta detta bli så tyst snabbt är lika fel som att det är deras ungdomsavdelning som stod för detta.
Ungdomarna, de som ska vara lite nytänkande och ha nya framtidsplaner, de tar ett stort steg tillbaka och påstår, tvärtemot vad predikantens egna tal säger, att han är en bra person.
De vill att människor själv ska bilda sin uppfattning.

Min uppfattning är att alla, oavsett ålder, kön, religion eller bakgrund, visserligen har rätt till sin egen åsikt men uppvisar fruktansvärt dålig människosyn genom att påstå att homosexuella ska dödas för sin läggnings skull.

Om han kommer fler gånger till Sverige hoppas jag det är under Pridefestivalen.
Då kan han få se hur många "sjuka" det finns i Sverige.
Måtte detta forntidstänk försvinna.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hatpredikant-gastade-jarfallaforsamling
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ungdomsforening-tar-inte-avstand-fran-hatpredikant