lördag 2 februari 2013

Efter reinkarnationen

Ofta tänker jag att jag ska göra "just det där" i nästa liv. Jag tror på reinkarnation och karma. Rent religionsmässigt är jag en salig blandning men förmodligen mest hindu.
Nedan kommer saker jag ska göra i mitt nästa liv:

Testa att jobba utomlands:
Det är inte så att någon av mina drömmar är omöjliga nu heller men jag kan inte lämna allt som det ser ut nu utan för mig gör man detta som ungdom eller får jag helt enkelt ta det när jag blir pensionär runt 75 =)

Jobba inom militären:
Jag har alltid drömt om detta och har en tjusning för allt auktoritärt med uniform. Jag hade gärna varit på sjön precis som min farfar men åksjukan hade stoppat det. Skulle jag jobba inom militären vill jag ha utlandstjänst.

Volontärarbete:
I nästa liv ska jag volontärarbeta på barnhem någonstans i världen. Skulle jag vinna mycket pengar ska jag även bygga barnhem.

Rally:
I nästa liv ska jag vara minst profesionell folkraceförare. Jag älskar fart och jag har inga "räddspärrar" som får mig att släppa gasen i onödan. Att köra folkrace har jag velat sedan jag fick körkort och blev erbjuden att vara kartläsare en gång. Jag hade rent förnuftsmässigt inte velat sitta i en bil där jag själv ska sköta kartan. Mitt kontrollbehov hade inte klarat det. Jag hade dock älskat att sitta bakom ratten och det finns få känslor som kommer upp i det välmående det är när jag känner att jag har full kontroll på bilen trots att jag pressat den in i en fyrhjulssladd. Jag vet. Låter som värsta bonden men den som inte testat kan inte den känslan.

Jenkare:
Jag ska äga en jenkarbil. Något amerikanskt från 50-60talet som enbart ska plockass fram speciella tillfällen. Jag har alltid älskat raggarkulturen och har aldrig någonsin stött på en raggare som har betett sig illa mot mig även om jag vet att många har förutfattade meningar om dem.

Läsa:
Jag ska läsa in en utbildning till utöver de jag har. Jag ska dessutom läsa in fler poäng på lärarutbildningen så att jag inte blir låst till vissa ämnen som jag snart kommer bli då legitimationen ska tryckas.

Det lär finnas fler saker men just nu kommer jag inte ihåg fler! =)