torsdag 16 februari 2017

3400 till Sverige.

På ett ordnat sätt kommer nu 3400 personer till Sverige från bland annat Syrien vilket jag har eftersökt under flera år. UNHCR bestämmer vilka som räknas som kvotflyktingar och det är det antalet som till nästa år ska bli 5000 personer årligen till Sverige.
svt.se

Jag har under flera år propagerat för att Sverige ska öka detta mottagande men är väldigt tveksam till detta just nu. Sverige är nämligen fullt av människor som fortfarande inte vet om de får stanna i Sverige, som saknar bostad och arbete, skolgång och ett meningsfullt liv.
De står på kö in i ett nytt liv.

Att hjälpa människor är inte att bara släppa dem till Sverige.
De mår inte bättre av att sitta instängda här jämfört med sitt hemland för här har de ingen trygg punkt alls. Nu kommer ytterligare 3400 personer till Sverige och de ska ha en bostad och skolgång/arbete omgående. Samtidigt är det fullt av människor här som inte får stanna.
Människor som fått avslag.
Människor som fått uppehållstillstånd men inte lämnat vårt land.
Som gömmer sig.
Människor som har begått brott men som inte kan skickas hem ändå.
Sverige skyddar alla människor utom de som mest behöver det.

Sverige har nämligen tagit emot alla som har tagit sig hit.
Grattis!
Du hade pengar till resan hit?
Dig släpper vi in.
Den utan pengar kunde inte lämna kriget.
Kvotflyktingar är ett sätt att råda bot på detta och min önskan är att vi skulle stoppas gränsen för länge sedan och istället tagit in betydligt fler kvotflyktingar på de premisser det innebär.
Samtidigt kunde vi skänkt pengar till UNHCRs projekt för de saker som därmed kostat mindre i Sverige. Men just det, den som tycker så är ju rasist..

Fullt möjligt att de som anser det vara bättre är rasister.
Varenda svensk kommunist ska också räknas in under de premisserna för om de inte anser att det är bättre att hjälpa tusentals istället för hundratals, då stämmer ingenting i samhället längre.

Jag tycker det är bra att Sverige nu tar det ansvar vi skulle gjort för länge sedan.
Nu ska vi bara se till att få bort alla de som begår brott så kan vi öka mottagandet ännu mer.
Mottagandet av kvotflyktingar.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fler-kvotflyktingar-hit-i-ar