måndag 6 februari 2017

Verkligheten svider hos de korrekta.

Sanningen svider. När sanningen kommer från en erfaren polis med 47 års erfarenhet svider den så mycket att han ska springa gatlopp med rasistropen efter sig.
Trots det bör inte detta vara en nyhet.
Jag har nämligen aldrig träffat en polis som inte säger exakt likadant som han skriver. Jag har inte heller träffat någon utryckningspersonal eller akutpersonal som inte heller håller med.
Hela Sverige verkar snart vara fullt av rasister.
sr.se

Om jag tar sakerna jag minns strax innan jul så var det ett barn som blev skenavrättat i Skåne, utpressningar och hot i Ronneby, några skjutningar och mord, gruppvåldtäkter och tafsanden. Vardagsmat i dagens Sverige och det är vad jag läser och ser. Som polis ser du allt och att Peter Springare nu kommenterar det som länge har varit tabu, gör att han ska skinnflås.
Varenda media ringer honom garanterat hela tiden och när de väl har börjat, tar det ett tag innan de ger upp. Stå på dig Peter, för din sanning är din och jag tror den delas av de absolut flesta.
För er som vill har jag kopierat in hela Peters inlägg nederst.

Till saken hör att den som vill med lätthet går in på nätet och ser att statistiken ser exakt likadan ut. Varenda dömd människas dom finns på internet idag och flera sidor listar både dem och rättegångshandlingarna.

Springares chef och de korrekta blir arga då de tycker att han hänger ut människor med namn. Helt otroligt. Om jag skulle skriva att Maria från Kristianstad har begått en stöld, kan någon lista ut vem hon är? Om jag skulle skriva att Göran, Henrik, Ingemar, Anna och Maria från Skåne, Blekinge, Småland, okänt och Östra Götaland har begått olika brott, kan någon lista ut vem som är varifrån eller vad de har gjort?
Nej.

Springare skriver:
"Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.
Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.
Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper."

Någon som känner att de vet vilken Mahmod han menar?
Vilket land kom just Mahmod ifrån?
Vi är snälla och använder Christoffer, någon som vet vem han är?
Gissningsvis vet hans vänner vilken han är men med enbart ett förnamn är det omöjligt att veta vem han är för andra. Christoffer från Örebro i Sverige.. Suck.
Skon klämmer på grund av namnens karaktär, inte för det han har skrivit.
Så ser jag på det.

Jag ser på det här som att polismyndigheten är tvingade att göra såhär mot honom trots att de håller med för precis som jag skrev tidigare; jag har aldrig stött på en polis som inte säger likadant.
Är då detta rasism?
Nej, helt omöjligt då dessa människor inte klumpas ihop på grund av vilka de är utan på grund av sina gärningar. Domar i Sverige ser exakt likadana ut.
Uppenbarligen är fler misstänka invandrare och fler dömda invandrare vilket inte är rasism utan verklighet.

"17 procent av Sveriges befolkning är född utomlands. Utlandsfödda utgör enligt Sanandaji "53 procent av dem med långa fängelsestraff, 54 procent av de arbetslösa och mottar 60 procent av de utbetalda socialbidragen". Dessutom beräknas 76 procent av gängkriminella i Sverige ha invandrarbakgrund." (smp.se länkad nederst)

Verkligheten kommer att komma ifatt alla till slut och jag är tacksam att människor som Springare inte längre är rädda för att berätta om sin arbetssituation. Det är nämligen så man kan förändra och lösa saker, man talar om det öppet utan epitet.
Peter kunde tagit över Eliassons arbete då han helt klart är betydligt mer verklighetsförankrad än vad han är. Stå på dig!

Peter Springares inlägg på Facebook:
"Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.
Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.
Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.
Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.
Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan."

http://www.vk.se/1926014/polis-anmald-efter-fb-inlagg
http://www.na.se/orebro-lan/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-efter-hatskt-inlagg-pa-facebook?referrer=app
http://t.sr.se/2keS9jy
Erfaren polisutredare i Örebro anmäld för Facebook-inlägg
http://www.smp.se/ledare/vart-dramatiska-migrationspussel/
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/polis-anmald-for-inlagg-pa-sociala-medier